Om OS X El Capitan 10.11.1-uppdateringen

Uppdatering till OS X El Capitan 10.11.1 rekommenderas för alla OS X El Capitan-användare.

OS X El Capitan 10.11.1-uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet, kompatibilitet och säkerhet och rekommenderas till alla användare.

Den här uppdateringen:

• Förbättrar installerarens pålitlighet vid uppgradering till OS X El Capitan.
  • Förbättrar kompatibiliteten med Microsoft Office 2016.
  • Löser ett problem där information om utgående server kunde saknas i Mail.
  • Löser ett problem som förhindrade visning av meddelanden och brevlådor i Mail.
  • Löser ett problem som förhindrade vissa Audio Unit-insticksfiler från att fungera korrekt.
  • Förbättrar pålitligheten för VoiceOver.
  • Lägger till över 150 nya emojitecken med fullständigt stöd för Unicode 7.0 och 8.0.
  • Löser ett problem som ledde till att JPEG-bilder visades som grå eller gröna rutor i Förhandsvisning.

Detaljerad information om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering finns i Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Så här uppdaterar du Mac-datorn

Innan du uppdaterar kan det vara bra att säkerhetskopiera din Mac-dator. Använd sedan Mac App Store för att installera uppdateringen.

Vissa uppdateringar blir inte tillgängliga förrän du har installerat andra uppdateringar. Installera tillgängliga uppdateringar och låt installationen slutföras utan avbrott. Du kan även hämta den här uppdateringen från Apple-supportens hämtningssida. Du kan få oväntade resultat om du har installerat OS X-modifieringar från tredje part eller om du har modifierat OS X på annat sätt.