Om OS X El Capitan 10.11.3-uppdateringen

Uppdatering till OS X El Capitan 10.11.3 rekommenderas för alla OS X El Capitan-användare.

OS X El Capitan 10.11.3-uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet, kompatibilitet och säkerhet och rekommenderas till alla användare.

Den här uppdateringen:

• Löser ett problem som kan förhindra att Mac-datorer väcks från vila vid anslutning till vissa 4K-skärmar.

Företagsinnehåll:

• PDG-filkvitton från tredje part som lagras i /var/db/receipts sparas nu vid uppgradering från OS X Yosemite.

Detaljerad information om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering finns i Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Så här uppdaterar du Mac-datorn

Använd Mac App Store för att installera uppdateringen. Det kan vara bra att säkerhetskopiera Mac-datorn innan du uppdaterar.

Vissa uppdateringar blir inte tillgängliga förrän du har installerat andra uppdateringar. Du bör installera alla tillgängliga uppdateringar och låta installationen slutföras utan avbrott. Du kan även hämta den här uppdateringen från Apple-supportens hämtningssida. Du kan få oväntade resultat om du har installerat OS X-modifieringar från tredje part eller om du har modifierat OS X på annat sätt.