Om du inte kan använda ditt Bilder-bibliotek i andra program

Ett felmeddelande kan visas som anger att Bilder-biblioteket ännu inte är tillgängligt när du försöker komma åt ditt Bilder-bibliotek i ett annat program i OS X. Läs om hur du löser problemet.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

Du kan göra bilderna i ditt Bilder-bibliotek tillgängliga i andra program genom att följa dessa steg:

1. Kontrollera att ditt Bilder-bibliotek har ställts in som systembildbiblioteket.
  2. Kontrollera att ditt Bilder-bibliotek visas som förväntat när du öppnar Bilder. Om det inte gör det provar du med att reparera ditt bibliotek.
  3. När du får tillgång till Bilder-biblioteket i Bilder låter du programmet vara öppet över natten. Informationen i Bilder-biblioteket uppdateras i bakgrunden när programmet är öppet. När processen är klar bör du få tillgång till dina bilder i andra OS X-program som iTunes.