Använda förstärkningsläge och stereoläge på din Beats Pill och din Beats Pill+

Du kan använda två Beats Pill-högtalare eller två Beats Pill+-högtalare för att öka volymen eller få bredare stereoseparation.

Använda förstärkningsläget

I förstärkningsläget spelar båda Beats Pill- eller Beats Pill+-högtalarna upp samma stereomusik.

Använda förstärkningsläget med Beats Pill

1. Kontrollera att en Beats Pill-högtalare är påslagen och ansluten.

2. Kontrollera att den andra Beats Pill-högtalaren är påslagen.

3. Håll ned mittknappen på varje högtalare i fem sekunder tills lampan bredvid strömbrytaren på varje högtalare lyser blått.

Använda förstärkningsläget med Beats Pill+

1. Hämta och öppna appen Beats Pill+ på din iPhone eller iPad, eller i Beats-appen på din Android-enhet.

2. Kontrollera att en Beats Pill+-högtalare är påslagen och ansluten.

3. Kontrollera att den andra Beats Pill+-högtalaren är påslagen och identifierbar.

4. Tryck på Förstärk på din iPhone-, iPad- eller Android-enhet.

5. För att skapa Förstärkningsgruppen trycker du på namnet på den andra högtalaren.

6. Tryck på Spela på din iPhone-, iPad- eller Android-enhet.

Använda stereoläge

I stereoläge spelar den ena Beats Pill- eller Beats Pill+-högtalare den vänstra ljudkanalen, och den andra Beats Pill- eller Beats Pill+-högtalaren spelar den högra ljudkanalen.

Använda stereoläge med Beats Pill

1. Se till att båda Beats Pill-högtalarna är sammankopplade i förstärkningsläget.

2. Tryck på och håll ned mittknappen och volymökningsknappen tills lampan bredvid strömknappen lyser blått på den högtalare som du vill ska vara vänster kanal.

Använda stereoläge med Beats Pill+

1. Öppna appen Beats Pill+ på din iPhone eller iPad, eller i Beats-appen på din Android-enhet.

2. Kontrollera att en Beats Pill+-högtalare är påslagen och ansluten.

3. Kontrollera att den andra Beats Pill+-högtalaren är påslagen och identifierbar.

4. Tryck på Stereo på din iPhone-, iPad- eller Android-enhet.

5. För att skapa Stereogruppen trycker du på namnet på den andra högtalaren.

6. Tryck på Spela på din iPhone-, iPad- eller Android-enhet.

Växla mellan förstärkningsläge och stereoläge på din Beats Pill

Om du vill växla mellan förstärkningsläge och stereoläge på dina Beats Pill-högtalare trycker du på och håller ned mittknappen och volymökningsknappen på någon av Beats Pill-högtalarna.