Identifiera din Apple TV Remote

Läs om hur du identifierar din fjärrkontroll med hjälp av serienumret och andra detaljer.

Siri Remote eller Apple TV Remote

Beskrivning: Svart aluminiumhölje och pekyta i glas
Anslutningar: Bluetooth 4.0 och IR-sändare
Batteri: Uppladdningsbart internt batteri (kan ej bytas av användaren)
Kompatibilitet: Apple TV 4K och Apple TV HD
Serienummer: Anges i Inställningar > Fjärrkontroller och enheter > Fjärrkontroll

Detaljer: Siri Remote och Apple TV Remote levereras* med Apple TV 4K och Apple TV HD och har en pekyta för peknavigering. Fjärrkontrollen använder Bluetooth 4.0 för att kommunicera med Apple TV och IR-teknik för att styra andra enheter.

Lär dig mer om din Siri Remote eller Apple TV Remote.

Apple Remote (aluminium)

Beskrivning: Hölje i silverfärgat aluminium
Anslutningar: IR-sändare
Batteri: Utbytbart CR2032 eller BR2032 litium 3V-batteri i myntstorlek
Serienummer: Inuti batteriutrymmet
Kompatibilitet: Alla Apple TV

Detaljer: Apple Remote (aluminium) levereras med Apple TV (2:a och 3:e generationen). Den fungerar också med andra modeller av Apple TV, även om funktionaliteten kan vara begränsad. Fjärrkontrollens aluminiumhus har de separata meny- och uppspelningsknapparna och en rund navigeringsknapp för upp, ned, vänster och höger.

Lär dig mer om din Apple Remote (aluminium)

Apple Remote (vit)

Beskrivning: Vitt hölje
Anslutningar: IR-sändare
Batteri: Utbytbart CR2032 litium 3V-batteri i myntstorlek
Serienummer: På baksidan
Kompatibilitet: Alla Apple TV

Detaljer: Apple Remote (vit) levereras med Apple TV (1:a generationen). Den fungerar också med andra modeller av Apple TV, även om funktionaliteten kan vara begränsad. Fjärrkontrollen har de separata meny- och uppspelningsknapparna och en rund navigeringsknapp för upp, ned, vänster och höger.

*Apple TV 4K och Apple TV HD levereras med likadan fjärrkontroll överallt. I länder och regioner som har stöd för Siri kallas fjärrkontrollen Siri Remote. På andra ställen kallas den Apple TV Remote. Siri fungerar med båda fjärrkontrollerna så länge som Apple TV 4K eller Apple TV HD är inställd på ett språk och ett land eller en region som har stöd för Siri.