Inaktivera vuxet innehåll i Apple Music på Android

Aktivera Innehållsbegränsningar för att begränsa åtkomsten till musik med vuxet innehåll och på videoinnehåll med särskilda klassificeringar i appen Apple Music.

1. Öppna appen Apple Music på Android-enheten.
  2. Tryck på menysymbolen längst upp till vänster och tryck sedan på Inställningar.
  3. Rulla till Begränsningar och tryck sedan på Innehållsbegränsningar.
  4. Ange en fyrsiffrig lösenkod och ange den sedan igen för att bekräfta den.
    Genom att ange en lösenkod förhindrar du att någon kan göra ändringar i den här inställningen utan ditt godkännande. Se till att du kommer ihåg lösenkoden eftersom du måste ange den om du vill ändra innehållsbegränsningen i framtiden. Det går inte att återställa lösenkoden om du glömmer den. Du måste ta bort Apple Music från enheten och installera om den för att göra ändringar.
  5. Tryck på Aktivera innehållsbegränsningar för att slå på funktionen. Sedan gör du så här:
    • Tryck på Musik för att inaktivera åtkomst till vuxet innehåll.
    • Tryck på Filmer för att välja vilka klassificeringar du vill tillåta åtkomst till eller inaktivera åtkomst till filmer helt och hållet.
    • Tryck på TV-program för att välja vilka klassificeringar du vill tillåta åtkomst till eller inaktivera åtkomst till tv-program helt och hållet.
    • Tryck på Profiler och inlägg för att inaktivera åtkomst till andra Apple Music-användares profiler och inlägg.

När du har ställt in Innehållsbegränsningar kanske låtar och album som är markerade med vuxet innehåll eller videoinnehåll med begränsad klassificering visas i sökresultat eller i en av flikarna i Apple Music, med du kan inte spela upp dessa. Radio spelar också endast tillåtna versioner av låtar.

Du måste ställa in Innehållsbegränsningar på varje enhet som du vill begränsa åtkomst till musik med vuxet innehåll och videoinnehåll med specifika klassificeringar. Inställningarna synkroniseras inte på alla enheter.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.