Hitta Lightning-till-USB-kabeln som medföljer iMac

iMac-modeller från 2015 och senare kommer med en Lightning-till-USB-kabel för att ladda medföljande tangentbord och mus från Apple samt styrplattor som är tillval.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

När du tar ur tangentbordet som medföljer iMac från tillbehörslådan ser du paketet med iMac-dokumentation. Du hittar Lightning-till-USB-kabeln under dokumentationspaketet.

Kabeln ser ut så här:

Apple Lightning-till-USB-kabel

Använd kabeln för att ansluta och ladda dessa tillbehör från Apple som kan ha kommit med din iMac:

• Magic Keyboard
  • Magic Keyboard med numerisk del
  • Magic Mouse 2
  • Magic Trackpad 2

Vilka tillbehör som kommer med din iMac variera beroende på vilken modell du har och vilka alternativ du har valt.