Ladda det inbyggda batteriet i tangentbordet, musen eller styrplattan från Apple

Läs om hur du laddar det inbyggda batteriet i Magic Keyboard, Magic Keyboard med numeriskt tangentbord, Magic Mouse 2 och Magic Trackpad 2.

Magic Keyboard, Magic Keyboard med numeriskt tangentbord, Magic Mouse 2 och Magic Trackpad 2 har inbyggda, uppladdningsbara batterier som låter dig använda enheterna under en längre tid mellan laddningar.

Kontrollera enhetens batteriladdningsnivå genom att välja enhetens namn från Bluetooth-symbolen   i menyfältet längst upp på skärmen.

När det är dags att ladda enhetens batteri ansluter du en Lightning-till-USB-kabel till Lightning-porten och ansluter sedan andra änden av kabeln till Mac-datorn eller en USB-strömadapter.

För bästa prestanda vid batteriladdning kontrollerar du att enheten är på när du ansluter Lightning-till-USB-kabeln.

Magic Keyboard, Magic Keyboard med numeriskt tangentbord och Magic Trackpad 2 kan användas under laddning. Magic Mouse 2 kan inte användas medan den laddas.

Hitta Lightning-porten på Apple-enheter

Lightning-porten på Magic Keyboard och Magic Keyboard med numeriskt tangentbord finns i mitten på enhetens baksida:

Lightning-porten på Magic Mouse 2 finns på enhetens undersida, under texten och märkningarna:

Lightning-porten på Magic Trackpad 2 finns i mitten på enhetens baksida:

Läs mer

Om du har en äldre trådlös mus, tangentbord eller styrplatta från Apple med borttagningsbara batterier lär du dig hur du installerar batterier.

Lär dig mer om uppladdningsbara batterier i en Apple-enhet Batterier – Varför litiumjon?