Tillgänglighet för fakturering till mobiltelefon som en Apple-ID-betalningsmetod

Om din operatör har stöd för det kan du betala för dina App Store- och iTunes Store-köp och annat genom att använda fakturering till mobiltelefon.

Fakturering till mobiltelefon är för närvarande tillgängligt i vissa länder och regioner hos vissa operatörer.

Leta reda på ditt land eller din region i listan över tillgänglighet nedan, och läs sedan om att ändra din Apple-ID-betalningsmetod.

Läs om vilka betalningsmetoder du kan använda om du inte har tillgång till fakturering till mobiltelefon.

Tillgänglighet för fakturering till mobiltelefon

Fakturering till mobiltelefon stöds för närvarande endast i vissa länder och regioner och genom vissa operatörer och deras partner. Listan kan ändras utan att detta meddelas.

Österrike

• A1
  • Drei
  • T-Mobile

Bahrain

• Batelco
  • VIVA
  • Zain Bahrain

Belgien

• BASE-PayByMobile
  • Proximus

Bulgarien

• A1
  • Telenor

Kambodja

• SmartPay

Chile

• Movistar

Kroatien

• A1

Tjeckien

• T-Mobile
  • O2
  • Vodafone

Danmark

• 3 (Hi3G Denmark ApS)
  • Telenor

Estland

• Tele2
  • Telia Eesti AS
  • Elisa

Finland

• DNA

Frankrike

• Bouygues Telecom
  • Orange
  • SFR

Tyskland

• O2 och deras samarbetspartner
  • Telekom
  • Vodafone

Grekland

• Cosmote

Hongkong

• 1O1O/csl
  • 3HK
  • SmarTone

Ungern

• Telenor

Italien

• TIM
  • Wind Tre

Japan

• au
  • SoftBank
  • NTT DOCOMO

Lettland

• Bite
  • Tele2

Litauen

• Bite
  • Tele2

Luxemburg

• POST Telecom

Malaysia

• Celcom
  • Digi
  • Maxis
  • U Mobile

Nederländerna

• KPN
  • Telfort
  • Vodafone

Norge

• Telenor

Oman

• Ooredoo

Filippinerna

• Smart

Polen

• PLAY

Portugal

• Vodafone
  • MEO

Qatar

• Ooredoo
  • Vodafone

Rumänien

• Orange

Ryssland

• Beeline
  • Megafon
  • MTS
  • YOTA

Saudiarabien

• Zain
  • STC

Singapore

• M1 Limited
  • Singtel
  • StarHub

Slovakien

• O2
  • Telekom

Sydafrika

• Vodacom

Sydkorea

• SK Telecom
  • KT
  • LG(U+)

Spanien

• Orange
  • Pagos Online Movistar

Sverige

• 3 (Hi3G Access AB)
  • Tele2
  • Telenor Sverige AB

Schweiz

• Sunrise
  • Swisscom

Taiwan

• APTG
  • FET
  • Chunghwa Telecom
  • Taiwan Mobile
  • T Star

Thailand

• dtac
  • AIS
  • TrueMove

Turkiet

• Paycell
  • Türk Telekom Mobil Ödeme
  • Vodafone Mobil Ödeme

Förenade Arabemiraten (UAE)

• Etisalat
  • Du

Storbritannien

• EE
  • O2

Om Använd det här mobilnumret inte visas eller om du vill använda ett annat nummer

Om du använder en annan telefon eller använder en iPad eller iPod touch, kanske du vill använda ett annat telefonnummer när du ställer in fakturering till mobiltelefon.

När du ändrar betalningsmetod ska du trycka på Använd ett annat mobilnummer och ange numret till telefonen som är kopplad till det konto som du vill fakturera.

Ett SMS med en engångskod skickas till det telefonnummer du angav. Kontrollera om mobiltelefonen fått meddelandet och ange koden på enheten som du använder för att ställa in din betalningsmetod. Tryck sedan på Bekräfta för att bekräfta koden. Om du inte får koden direkt trycker du på Skicka om kod för att försöka igen.

Om du ändå inte ser ett alternativ för att använda ett mobilnummer kanske din operatör inte har stöd för fakturering till mobiltelefon.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.