Om det inte går att ställa in fakturering på mobiltelefon

Om din operatör har stöd för det kan du betala för dina App Store- och iTunes Store-köp och annat genom att använda fakturering på mobiltelefon. Läs om vad du kan göra om du har problem med att ställa in fakturering på mobiltelefon.

Fakturering på mobiltelefon är för närvarande endast tillgängligt i vissa länder och regioner.

Läs om vilka betalningsmetoder som du kan använda i ditt land eller din region

Läs om hur du lägger till en betalningsmetod

Om du inte kan hitta Använd det här mobilnumret eller om du vill använda ett annat nummer

Om du använder en annan telefon eller använder en iPad eller iPod touch, kanske du vill använda ett annat telefonnummer när du ställer in fakturering på mobiltelefon.

När du ändrar betalningsmetod ska du trycka på Använd ett annat mobilnummer och ange numret till telefonen som är kopplad till det konto som du vill fakturera.

Ett SMS med en engångskod skickas till det telefonnummer du angav. Kontrollera om mobiltelefonen fått meddelandet och ange koden på enheten som du använder för att ställa in din betalningsmetod. Tryck sedan på Bekräfta för att bekräfta koden. Om du inte får koden direkt trycker du på Skicka om kod för att försöka igen.

Om du ändå inte ser ett alternativ för att använda ett mobilnummer kanske din operatör inte har stöd för fakturering på mobiltelefon.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.