Om du råkade radera dina kalendrar, påminnelser, bokmärken eller kontakter från iCloud

Du kan gå till iCloud.com och återskapa saknade kalendrar, påminnelser, bokmärken eller kontakter från en tidigare version.

När du vill återskapa från en tidigare version ersätter versionen som du väljer befintliga kalendrar, påminnelser, bokmärken eller kontakter på alla dina enheter. Innan du återskapar en tidigare version sparar iCloud dina befintliga kalendrar, påminnelser, bokmärken och kontakter så att du kan kasta om återskapningen om du vill. Upprepa bara stegen för att återskapa och välj det senaste datumet att återskapa från.

Om du nyligen ändrat något kan data gå förlorade.
Du kanske vill skapa en säkerhetskopia innan du återskapar.

Återskapa dina kontakter eller bokmärken från en tidigare version

1. Logga in på iCloud.com.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Rulla ned och klicka på Återskapa kontakter eller Återskapa bokmärken under Avancerat.
  4. Klicka på Återskapa bredvid datumet innan du raderade innehållet.
  5. Klicka på Återskapa igen för att bekräfta. När återskapningen har slutförts visas ett meddelande på iCloud.com och ett e-postmeddelande skickas till den adress som är registrerad med ditt Apple-ID.

Återskapa kalendrar och påminnelser från en tidigare version

Flera saker händer när du återskapar en tidigare version av dina kalendrar och påminnelser:

• Dina delningsinställningar raderas. Du kan dela kalendrarna och påminnelserna igen eller så kan du be ägaren att dela dem igen.
  • iCloud avbryter och återskapar alla kommande, schemalagda händelser och skickar sedan om inbjudningarna åt dig.

Så här återskapar du saknade kalendrar och påminnelser:

1. Logga in på iCloud.com.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Rulla ned och klicka på Återskapa kalendrar och påminnelser under Avancerat.
  4. Klicka på Återskapa bredvid datumet innan du raderade dina kalendrar och påminnelser.
  5. Klicka på Återskapa igen för att bekräfta. När återskapningen har slutförts visas ett meddelande på iCloud.com och ett e-postmeddelande skickas till den adress som är registrerad med ditt Apple-ID.

Kasta om återskapningen

Så här går du tillbaka till kalendrarna, påminnelserna, bokmärkena eller kontakterna du hade innan du återskapade:

1. Logga in på iCloud.com.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Rulla ned och klicka på Återskapa kalendrar och påminnelser, Återskapa bokmärken eller Återskapa kontakter under Avancerat.
  4. Klicka på Återskapa bredvid datumet som du återskapade.
  5. Klicka på Återskapa igen för att bekräfta. När återskapningen har slutförts visas ett meddelande på iCloud.com och ett e-postmeddelande skickas till den adress som är registrerad med ditt Apple-ID.