Om OS X Yosemite 10.10.5-uppdateringen

OS X Yosemite 10.10.5-uppdateringen rekommenderas för alla OS X Yosemite-användare.

OS X Yosemite 10.10.5-uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet, kompatibilitet och säkerhet och rekommenderas till alla användare. Den här uppdateringen:

• Förbättrar kompatibiliteten med vissa e-postservrar när du använder Mail
  • Åtgärdar ett problem i Bilder som förhindrade import av videor från GoPro-kameror
  • Åtgärdar ett problem i QuickTime Player som förhindrade uppspelning av Windows Media-filer

Detaljerad information om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering finns i Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Så här uppdaterar du Mac-datorn

1. Du bör säkerhetskopiera din Mac-dator innan installationen. Du kan till exempel säkerhetskopiera med Time Machine.
  2. Använd Mac App Store för att installera den här uppdateringen och andra tillgängliga uppdateringar. Vissa uppdateringar blir inte tillgängliga förrän du har installerat en annan uppdatering.
    • Avbryt inte installationsprocessen när den har börjat.
    • Du kan få oväntade resultat om du har installerat OS X-modifieringar från tredje part eller om du har modifierat OS X på annat sätt.
    • Du kan även få den här uppdateringen från Apples hämtningssida. Fristående uppdateringar kan vara användbara om du vill installera samma uppdatering igen eller på en annan dator.