Tips för hur du söker i Apple-support

Behöver du hjälp med att hitta svar på dina supportfrågor? Följande tips kan spara tid och ge bättre sökresultat.

Söka med nyckelord

Det finns många sätt du kan söka på för att hitta de resultat du letar efter. Du kan:

• Använda nyckelord med stora eller små bokstäver. Sökfältet är inte skiftlägeskänsligt.
  • Använda citattecken för fraser. Om du till exempel söker på ”uppgradera till” med citattecken visas endast resultat som innehåller den specifika frasen ”uppgradera till”.

• Söka med AND, OR och NOT. Om du till exempel söker på iPod AND batterier visas resultat som innehåller både ordet ”iPod” och ordet ”batterier”.

Filtrera sökningen

Du kan finjustera dina resultat ännu mer när du filtrerar sökningen efter dokumenttyp eller inkluderar Apples arkiverade innehåll.

Sök efter dokumenttyp

1. Ange nyckelorden.
  2. Tryck eller klicka på Filtrera.
  3. Välj en dokumenttyp.

Sök i arkiverat innehåll

1. Ange sökorden.
  2. Tryck eller klicka på Filtrera.
  3. Rulla ner och tryck eller klicka på ”Inkludera innehåll som inte längre uppdateras”.