Om det visas ett felmeddelande när du spelar upp en video i Bilder

Om det visas ett felmeddelande när du försöker spela upp en video i ditt Bilder-bibliotek kan stegen i den här artikeln hjälpa dig att lösa problemet.

Prova med dessa steg för att exportera videon från Bilder, öppna den i QuickTime och importera om en ny kopia till Bilder:

1. Håll alternativtangenten intryckt och dra videon från bilder till skrivbordet eller välj Arkiv > Exportera > Exportera oförändrade original.
  2. Leta reda på videon du exporterade på skrivbordet och dubbelklicka för att öppna den i QuickTime Player.
  3. Välj Arkiv > Exportera, välj en inställning för videokvalitet och exportera en ny kopia av videon till skrivbordet.

När du har exporterat videon från QuickTime kan du ta tillbaka den till Bilder-biblioteket genom att välja Arkiv > Importera och välja den nya kopian av videon från skrivbordet. Du kan även dra videon från skrivbordet till fönstret Bilder.