Om det visas ett felmeddelande när du spelar upp en video i Bilder

Om det visas ett felmeddelande när du försöker spela upp en video i ditt Bilder-bibliotek kan stegen i den här artikeln hjälpa dig att lösa problemet.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

Prova med dessa steg för att exportera videon från Bilder, öppna den i QuickTime och importera om en ny kopia till Bilder:

1. Håll alternativtangenten intryckt och dra videon från bilder till skrivbordet eller välj Arkiv > Exportera > Exportera oförändrade original.
  2. Leta reda på videon du exporterade på skrivbordet och dubbelklicka för att öppna den i QuickTime Player.
  3. Välj Arkiv > Exportera, välj en inställning för videokvalitet och exportera en ny kopia av videon till skrivbordet.

När du har exporterat videon från QuickTime kan du ta tillbaka den till Bilder-biblioteket genom att välja Arkiv > Importera och välja den nya kopian av videon från skrivbordet. Du kan även dra videon från skrivbordet till fönstret Bilder.