Lyssna på musik och annat i appen Apple Music

Appen Apple Music är en samlingsplats där du kan hantera och lyssna på ditt musikbibliotek. Och om du prenumererar på Apple Music kan du strömma miljontals låtar, hitta ny musik till din samling och få åtkomst till ditt musikbibliotek från dina andra enheter.

Utforska appen Apple Music

Så här navigerar du i appen Apple Music:

• På din iPhone, iPod touch eller Android-enhet används flikarna längst ned på skärmen.
  • På en iPad eller Mac-dator använder du sidofältet.

Bibliotek

I biblioteket hittar du all musik som du har importerat, köpt från iTunes Store och lagt till från Apple Music. Du hittar också dina spellistor. Och ditt bibliotek är ordnat efter kategorier, så du kan visa din musik efter artister, album eller låtar.

Om du prenumererar på Apple Music kan du aktivera Synka biblioteket så att du får tillgång till musikbiblioteket på alla dina enheter.

Lyssna nu

Om du prenumererar på Apple Music kan du hitta din favoritmusik och upptäcka annat att gilla med Lyssna nu. Du kan också se sammanfattningen Top Picks med dina favoriter, musikrekommendationer baserat på vad du lyssnat på och mycket annat. Och medan du spelar musik lär sig Apple Music vad du gillar, och ger förslag på annan musik som du kanske också tycker om i Lyssna nu.

Bläddra

När du prenumererar på Apple Music kan du upptäcka nya utgåvor. Kolla in musiken som toppar listorna. Leta upp Apple Music TV och se liveströmmade musikvideor.* Bläddra i spellistor som skapats av musikexperter och massor av annat.

*Apple Music TV är för närvarande endast tillgängligt i USA och kan användas utan prenumeration på Apple Music.

Radio

Leta upp Apple Musics direktsända radiostationer och lyssna på program med några av musikvärldens mest kända namn. Strömma sändningar från radiostationer från hela världen. Du kan också skapa egna stationer med musiken du gillar. Läs mer om att lyssna på radio i appen Apple Music.

Använd Sök för att hitta musiken du vill spela. Växla snabbt mellan att söka i ditt eget bibliotek och Apple Music-katalogen. Det är lätt att hitta det du letar efter eftersom du kan söka efter låttexter, bläddra i kategorier och få förslag medan du skriver.

Spela upp och styra uppspelningen

Tryck eller dubbelklicka på en låt som du vill spela upp. Du styr uppspelningen på din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhet genom att trycka på spelaren längst ned på skärmen. På Mac-datorn använder du kontrollerna i skärmens överkant.

Upprepa och blanda musik

Du kan slå på och stänga av upprepning och blandning genom att be Siri eller genom att använda kontrollerna i appen Apple Music.

Lägga till musik i din kö

Spela en låt och låt sedan Autospelning hitta liknande låtar att spela därefter. Eller lägg till musik du vill spela i en kö.

Visa låttexter

Upptäck texten till dina favoritlåtar. Eller följ med när du lyssnar tack vare perfekt timade låttexter.

Läs om annat du kan göra

Prenumerera på Apple Music

Streama miljontals låtar och få musikrekommendationer och åtkomst till ditt musikbibliotek på alla dina enheter.

Köpa musik från iTunes Store

Om du inte prenumererar på Apple Music eller vill köpa en låt eller ett album kan du köpa musik från iTunes Store.

Se vad dina vänner lyssnar på

Skapa en profil i Apple Music så kan du dela och upptäcka ny musik tillsammans med dina vänner.

Skapa spellistor

Läs om hur du skapar spellistor med musik från Apple Music-katalogen eller din egen samling.

Tillgänglighet till Apple Music kan variera beroende på land eller region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

Du får bara använda Apple Music i privat, icke-kommersiellt syfte. Läs de fullständiga villkoren.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.