Kommentera PDF-uppgifter i iTunes U

iTunes U 3.0 och senare har inbyggt stöd för att kommentera PDF-kursmaterial, men vissa äldre enheter kan kräva att studenter kommenterar i en separat app.

I iTunes U 3.0 och senare kan elever kommentera uppgifter i PDF-format och sedan lämna in den kommenterade PDF-filen som hemläxa.

Om en elev använder iPad (4:e generationen eller senare) eller iPad mini 2 eller senare kan de kommentera och lämna in PDF-filen helt och hållet i iTunes U. På äldre enheter måste dock elever skicka PDF-filen från iTunes U till en PDF-redigerare. Eleven kan kommentera PDF-filen i den separata appen, föra över filen till iTunes U på enheten och sedan lämna in den.

Läs mer om iTunes U på supportsidan för iTunes U.