Så här ändrar du till en annan prenumerationsplan

Ändra din Apple-prenumeration till en annan typ, till exempel en månads-, års- eller studentprenumeration.

Ändra prenumerationsplan

Ändra prenumerationsplan på din iPhone eller iPad

1. Öppna appen Inställningar.
  2. Tryck på ditt namn och sedan på Prenumerationer.
  3. Tryck på den prenumeration som du vill ändra.
  4. Tryck på Visa alla abonnemang och följ anvisningarna på skärmen för att slutföra ditt köp.
  5. Om du väljer en prenumeration som du kan dela med din familj aktiverar du Dela med familjen. (Visas inte Dela med familjen? Ställ in Familjedelning eller gå med i en familj. Återvänd sedan till listan över prenumerationer och aktivera Dela med familjen.) Stäng av Dela med familjen om du inte vill dela prenumerationen med din familj.

Ändra prenumerationsplan på din Mac

1. Öppna App Store-appen.
  2. Klicka på inloggningsknappen  eller ditt namn längst ned i sidofältet.
  3. Klicka på Kontoinställningar längst upp i fönstret. Du kan bli ombedd att logga in.
  4. Rulla till Prenumerationer på sidan som visas och klicka sedan på Hantera.
    Mac som visar knappen Hantera vid Prenumerationer på sidan Kontoinställningar i App Store.
  5. Klicka på Redigera bredvid prenumerationen som du vill ändra.
  6. Välj ett annat prenumerationsalternativ.
  7. Om du väljer en prenumeration som du kan dela med din familj aktiverar du Dela nya abonnemang. (Visas inte Dela nya abonnemang? Ställ in Familjedelning eller gå med i en familj. Återvänd sedan till den här sidan och aktivera Dela nya abonnemang.) Inaktivera Dela nya abonnemang om du inte vill dela prenumerationen med din familj.

Ändra prenumerationsplan på din Windows-dator

1. Öppna iTunes på din pc.
  2. Välj Konto från menyraden längst upp i iTunes och sedan Visa mitt konto.
  3. Bläddra till avsnittet Inställningar. Klicka på Hantera bredvid Prenumerationer.
  4. Klicka på Redigera bredvid prenumerationen som du vill ändra.
  5. Välj ett annat prenumerationsalternativ.

Ändra prenumerationsplan på din Apple TV

1. Öppna Inställningar.
  2. Välj Användare och konton och välj sedan ditt konto.
  3. Välj Prenumerationer.
  4. Välj den prenumeration som du vill ändra.
  5. Välj ett annat prenumerationsalternativ.
  6. Om du väljer en prenumeration som du kan dela med familjemedlemmar behöver du ställa in Familjedelning eller gå med i en befintlig familjegrupp.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.