Ändra prenumeration

Ändra din prenumeration till en familje- eller studentprenumeration eller en individuell prenumeration. Du kan även byta till en års- eller månadsbaserad betalningsplan.

Vilka prenumerationstyper är tillgängliga?

Apple Music

• Individuell prenumeration med månadsbetalning
  • Individuell prenumeration med årlig betalning
  • Familjeprenumeration (omfattar upp till sex familjemedlemmar)
  • Studentprenumeration

Apple Arcade

• Månadsbetalning (omfattar upp till sex familjemedlemmar)
  • Årlig betalning (omfattar upp till sex familjemedlemmar)

Apple News+

• Endast månadsbetalning (omfattar upp till sex familjemedlemmar)

Apple TV+

• Månadsbetalning (omfattar upp till sex familjemedlemmar)
  • Årlig betalning (omfattar upp till sex familjemedlemmar)
  • Under en begränsad tid kan du få tillgång till Apple TV+ gratis om du har en studentprenumeration på Apple Music. Familjedelning ingår inte i detta abonnemang.

Apple TV-kanaler

• Endast månadsbetalning (omfattar upp till sex familjemedlemmar)

Appar som inte kommer från Apple

• Följ stegen nedan för att se vilka prenumerationstyper som finns tillgängliga.

Så här ändrar du din prenumerationstyp

iPhone som visar prenumerationsalternativ för Apple Music, bland annat familjeprenumeration, individuell prenumeration med månadsbetalning, individuell prenumeration med årlig betalning och studentprenumeration.

Ändra din prenumerationstyp på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen Inställningar.
  2. Tryck på ditt namn och sedan på Prenumerationer.*
  3. Tryck på den prenumeration du vill ändra.
  4. Välj ett annat prenumerationsalternativ. Om du väljer en prenumeration som du kan dela med familjen behöver du konfigurerar Familjedelning eller gå med i en befintlig familjegrupp.

* Om du inte ser Prenumerationer i appen Inställningar kan du trycka på iTunes och App Store i stället. Tryck på ditt Apple-ID (som brukar vara din e-postadress) och sedan på Visa Apple-ID. Logga in, rulla till Prenumerationer och tryck sedan på Prenumerationer.

Ändra prenumerationstyp på Mac

1. Öppna App Store-appen.
  2. Klicka på inloggningsknappen  eller ditt namn längst ned i sidofältet.
  3. Klicka på  Visa information längst upp i fönstret. Du kan bli ombedd att logga in.
  4. Rulla till Prenumerationer på sidan som visas och klicka sedan på Hantera.
    App Store på Mac som visar knappen Hantera bredvid prenumerationer.
  5. Klicka på Redigera bredvid prenumerationen som du vill ändra.
  6. Välj ett annat prenumerationsalternativ. Om du väljer en prenumeration som du kan dela med familjen behöver du konfigurerar Familjedelning eller gå med i en befintlig familjegrupp.

Ändra prenumerationstyp på Apple TV

1. Öppna Inställningar.
  2. Välj Användare och konton och välj sedan ditt konto.
  3. Välj Prenumerationer.
  4. Välj den prenumeration du vill ändra.
  5. Välj ett annat prenumerationsalternativ. Om du väljer en prenumeration som du kan dela med familjen behöver du konfigurerar Familjedelning eller gå med i en befintlig familjegrupp.

Dela din prenumeration med familjen

Om du väljer en prenumeration som du kan dela med familjen ser du till att du använder Familjedelning. Ställ in Familjedelning eller gå med i en befintlig familjegrupp.

När du går med i en befintlig familjeprenumeration avslutas din individuella prenumeration eller din studentprenumeration i slutet av nästa faktureringscykel.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.