Ändra en prenumeration från Apple

Ändra din prenumeration till en annan typ, till exempel en månads-, års- eller studentprenumeration. Se en lista med de prenumerationsplaner som Apple erbjuder.

Så här ändrar du din prenumerationsplan på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen Inställningar.
  2. Tryck på ditt namn och sedan på Prenumerationer.
  3. Tryck på den prenumeration som du vill ändra.
  4. En lista visas om det finns olika typer av prenumerationer. Tryck på det alternativ som du vill ha.
  5. Tryck på Köp.
  6. Om du väljer en prenumeration som du kan dela med din familj rullar du ned och aktiverar Dela med familjen. (Visas inte Dela med familjen? Ställ in Familjedelning eller gå med i en familj. Återvänd sedan till den här sidan och aktivera Dela med familjen.) Stäng av Dela med familjen om du inte vill dela prenumerationen med din familj.

Ändra prenumerationsplan på din Mac-dator

1. Öppna App Store-appen.
  2. Klicka på inloggningsknappen  eller ditt namn längst ned i sidofältet.
  3. Klicka på Visa information längst upp i fönstret. Du kan bli ombedd att logga in.
  4. Rulla till Prenumerationer på sidan som visas och klicka sedan på Hantera.
    App Store på en Mac-dator som visar knappen Hantera bredvid prenumerationer.
  5. Klicka på Redigera bredvid prenumerationen som du vill ändra.
  6. Välj ett annat prenumerationsalternativ.
  7. Om du väljer en prenumeration som du kan dela med din familj rullar du ned och aktiverar Dela med familjen. (Visas inte Dela med familjen? Ställ in Familjedelning eller gå med i en familj. Återvänd sedan till den här sidan och aktivera Dela med familjen.) Stäng av Dela med familjen om du inte vill dela prenumerationen med din familj.

Ändra prenumerationstyp på din Apple TV

1. Öppna Inställningar.
  2. Välj Användare och konton och välj sedan ditt konto.
  3. Välj Prenumerationer.
  4. Välj den prenumeration som du vill ändra.
  5. Välj ett annat prenumerationsalternativ.
  6. Om du väljer en prenumeration som du kan dela med familjemedlemmar behöver du ställa in Familjedelning eller gå med i en befintlig familjegrupp.

Ändra prenumerationstyp på din Apple Watch

1. Öppna App Store på din Apple Watch.
  2. Bläddra ned till Konto och tryck på det som du vill ändra.
  3. Tryck på prenumerationer.
  4. Tryck på den prenumeration som du vill ändra.
  5. Om du väljer en prenumeration som du kan dela med familjemedlemmar behöver du ställa in Familjedelning eller gå med i en befintlig familjegrupp.

Vilka prenumerationsplaner är tillgängliga?

Apple One

• Kombinera prenumerationer från Apple, till exempel Apple Music, Apple Arcade och iCloud-lagring, till en låg kostnad. Välj mellan prenumerationsplanerna Individuell, Familj och Premium.

Apple Music (Se pris och detaljer)

• Månatlig individuell
  • Årlig individuell
  • Familj (omfattar upp till sex familjemedlemmar)
  • Student

Apple Arcade (Se pris och detaljer)

• Månatlig (omfattar upp till sex familjemedlemmar)
  • Årlig (omfattar upp till sex familjemedlemmar)

Apple TV+ (Se pris och detaljer)

• Månatlig (omfattar upp till sex familjemedlemmar)
  • Årlig (omfattar upp till sex familjemedlemmar)

Apple News+ (Se pris och detaljer)

• Endast månatlig (omfattar upp till sex familjemedlemmar)

Apple TV-kanaler

• Endast månatlig (omfattar upp till sex familjemedlemmar)

Appar som inte kommer från Apple

• Följ stegen i den här artikeln för att se vilka prenumerationsplaner som finns tillgängliga. Vissa prenumerationer kan delas med familjemedlemmar.

Vissa prenumerationer är inte tillgängliga i alla länder eller regioner. Ta reda på vilka tjänster som finns tillgängliga i ditt land eller region.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.