Om OS X Yosemite 10.10.4-uppdateringen

OS X Yosemite 10.10.4-uppdateringen rekommenderas för alla OS X Yosemite-användare.

OS X Yosemite 10.10.4-uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet, kompatibilitet och säkerhet.

Uppdateringen gör följande:

• Förbättrar pålitligheten för nätverk
  • Förbättrar pålitligheten för Flyttassistent
  • Åtgärdar ett problem som förhindrade vissa externa skärmar från att fungera korrekt
  • Förbättrar pålitligheten vid uppgradering av iPhoto- och Aperture-bibliotek till Bilder
  • Förbättrar pålitligheten vid synkronisering av bilder och videor till iCloud-bildbibliotek
  • Hanterar ett problem som kunde leda till att Bilder oväntat avslutades efter import av vissa Lecia dng-filer
  • Löser ett problem som kunde försena utgående e-postmeddelanden i Mail
  • Löser ett problem som kunde leda till att en webbplats kunde förhindra användaren från att lämna sidan genom att visa upprepade JavaScript-varningar i Safari

Företagsinnehåll

För företagskunder gör uppdateringen följande:

• Hanterar ett problem som kunde leda till att vissa OS X-system kopplade till katalogtjänster kunde sluta svara under vissa förhållanden
  • Lägger till funktionen att skapa mobila konton med verktyget createmobileaccount
  • Löser ett problem som kunde leda till att en användare installerade ännu ej utgiven programvara även om inställningen var inaktiverad

Säkerhetsinnehåll

Detaljerad information om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering finns i Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Så här uppdaterar du Mac-datorn

1. Du bör säkerhetskopiera din Mac-dator före installationen. Det kan du göra med hjälp av Time Machine.
  2. Använd panelen Uppdateringar i Mac App Store när du vill söka efter de senaste programuppdateringarna från Apple, inklusive den här uppdateringen.
  3. Det kan finnas andra programuppdateringar som publiceras för din dator och i så fall bör du installera dem. En del uppdateringar visas inte förrän andra uppdateringar har installerats.
  4. Avbryt inte installationsprocessen när du har startat den för att uppdatera systemet.
  5. Du kan få oväntade resultat om du har installerat modifieringar av systemprogramvaran från tredje part eller om du har modifierat operativsystemet på annat sätt.

Du kan även hämta det manuella installationsprogrammet för den här uppdateringen. Detta är praktiskt om du behöver uppdatera flera datorer, men inte vill hämta uppdateringen mer än en gång. Det finns manuella installationsprogram tillgängliga på Apples hämtningssida.