Slå på dold textning och undertexter på din iPod nano

På iPod nano kan du slå på dold textning och undertexter om du vill läsa dialogen till en video.

Om videon du tittar på har dold textning eller undertexter hittar du dem i menyn Ljud och undertexter:

1. När du tittar på en video i appen Videor kan du trycka på skärmen för att visa uppspelningsreglage.
  2. Tryck på pratbubblan  för att öppna menyn Ljud och undertext.
  3. Välj alternativet för undertexter som du vill använda.

Ställa in textning och undertexter

Om du vill att videor ska ha textning eller undertexter för döva eller personer med hörselnedsättning som standard:

1. Tryck på Inställningar > Allmänt > Hjälpmedel > Undertext och dold textning.
  2. Slå på Dold textning.

Läs mer

Det finns inte spår i alla videor för textning eller undertexter. Kontrollera i dokumentationen till respektive video om de här funktionerna ingår.

Det finns en del webbplatser och appar från tredje part som erbjuder anpassningsbara textningskontroller för videor. Om du inte ser textningskontroller när du visar en video från en webbplats kontrollerar du dokumentationen eller kontaktar webbplatsens ägare eller programmets utvecklare för mer information.

Du kan även slå på dold textning och undertexter på andra enheter med hjälp av stegen nedan:

Läs om att hitta innehåll med dold textning och undertexter i iTunes Store.