Stänga av alternativet Autofyll i Bilder-projekt

Bilder kan automatiskt välja och placera bilder i projekt du skapar. Lär dig hur du stänger av det alternativet när du arbetar på ett projekt genom att följa dessa steg.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

När du väljer en grupp bilder som du vill använda i ett Bilder-projekt visas bilderna i ett område under projektet. Du kan dra bilderna en och en och placera dem var du vill i projektet eller klicka på Autofyll-knappen strax ovanför bilderna. När du klickar på Autofyll-knappen placerar Bilder automatiskt ut bilderna i projektet.

Om du vill stänga av alternativet medan du arbetar på ett projekt kan du följa stegen nedan:

1. Öppna projektet.
  2. Kontrollklicka var som helst i den ljusgrå bakgrunden i projektet (området runt projektinnehållet).
  3. Stäng av alternativet genom att klicka på Aktivera autofyllförslag.

Om du vill aktivera alternativet Autofyll igen följer du samma steg.