Byta Apple Watch-armband

Ta bort armbandet enligt stegen nedan.

Tänk på att använda ett armband som passar storleken på din Apple Watch-boett. Du kan använda ett armband som är utformat för Apple Watch (1:a generationen), Apple Watch Series 1, 2, och 3 med Apple Watch Series 4 så länge storlekarna är kompatibla. Armband för boetter på 38 mm och 40 mm är kompatibla med varandra, och armband för boetter på 42 mm och 44 mm är kompatibla med varandra.

Byta armband

1. Lägg din Apple Watch med urtavlan nedåt på en ren yta, till exempel en luddfri mikrofiberduk eller en mjuk vadderad matta.
  2. Om du har ett länkarmband trycker du på frigöringsknappen på en länk för att dela armbandet i två delar.
  3. Håll armbandets frigöringsknapp intryckt och dra sedan armbandet åt sidan för att frigöra det.
  4. Om armbandet inte lossar trycker du på knappen igen och håller den intryckt.
  5. Se till att texten på armbandet är riktad mot dig och skjut sedan in det nya armbandet tills du känner och hör ett klick.

Ta bort länkarmbandet

Du måste ta isär länkarmbandet i två delar innan du tar bort det från din Apple Watch. Ta inte i för hårt och vrid inte armbandet när du tar bort det. Följ stegen nedan så att du inte skadar armbandet eller spännet.

Stäng fjärilslåset

Om det är öppet fäller du in fjärilslåsets sidor en i taget tills du hör och känner ett klick.

Håll ned en frigöringsknapp

Frigöringsknapparna sitter på armbandets insida. Du behöver bara hålla ned en av dem.

Dra försiktigt isär länkarna

Håll ned en frigöringsknapp medan du drar. Du måste ta isär armbandet i två delar innan du tar bort det från din Apple Watch.

Ta av armbandet

Håll armbandets frigöringsknapp intryckt och dra sedan armbandet åt sidan för att frigöra det.

Få hjälp

Tvinga aldrig in armbandet i skåran. Om du inte känner eller hör ett klick för du armbandet till vänster och sedan till höger. Om armbandet är korrekt monterat rör det sig inte fritt förrän du håller frigöringsknappen intryckt. Om armbandet ändå inte låser fast centrerar du det och trycker det på plats. Vicka sedan armbandet försiktigt upp och ned. Använd inte Apple Watch om armbandet glider.