Om din Apple Watch visar en iPhone och en klocka eller ett rött ”!”

Din Apple Watch kan visa en animation som uppmanar dig att hålla klockan nära en iPhone om klockan har ett problem som gör att den måste uppdateras eller återskapas. Du kan också se ett rött utropstecken på klockan.

ios-17-iphone-14-pro-watchos-10-series-8-recover-apple-watch

Om din Apple Watch med watchOS 8.5 eller senare visar en animation som visar att en klocka och iPhone förs nära varandra ska du följa dessa steg:

1. Se till att det finns en iPhone i närheten. Din iPhone måste ha iOS 15.4 eller senare, den måste vara ansluten till Wi-Fi* med Bluetooth påslagen och den måste vara upplåst.

2. Lägg Apple Watch på laddaren.

3. Dubbelklicka på sidoknappen (knappen under den runda Digital Crown-symbolen) på din Apple Watch.

4. Följ stegen som visas på iPhone.

* Om dessa steg inte fungerar för dig ska du kontrollera ditt Wi-Fi. Försök använda ett 2,4 GHz-nätverk i stället för 5 GHz och se till att du inte är på ett captive- eller 802.1X-nätverk.

Om din Apple Watch visar ett rött ”!”

I vissa fall kan din Apple Watch visa ett rött utropstecken. Om detta händer ska du dubbelklicka på sidoknappen och sedan följa stegen ovan.

watchos-10-series-8-recover-exclamation