Om inställningsassistenten för Mac säger att ditt användarkonto redan finns

Skapa ett annat användarkonto som du kan radera när konfigurationen är klar.

När du konfigurerar en ny Mac öppnas inställningsassistenten och frågar efter inställningsinformation, inklusive namn och lösenord för ditt användarkonto för OS X. Om du anger uppgifterna utan att slutföra återstående konfigurationssteg kommer inställningsassistenten skapa ditt användarkonto för OS X men öppnas igen nästa gång du startar din Mac. Om du anger samma kontouppgifter igen varnas du för att kontot redan finns. Lös problemet så här:

1. Ange ett annat kontonamn i inställningsassistenten och slutför sedan återstående konfigurationssteg.
  2. När inställningsassistenten slutfört konfigurationen av Mac-datorn väljer du Logga ut från Apple-menyn, och loggar därefter in med ditt ursprungliga konto istället för det andra kontot som du skapade.
  3. Välj Apple-menyn > Systeminställningar och klicka på Användare och grupper. Radera sedan det andra kontot.