Innehållstyper som stöds av innehållscachelagring i macOS

Läs om hur innehållscachelagring gör hämtningarna av Apple-mjukvara och innehåll från iCloud snabbare.

Innehållscachelagring gör hämtningarna av Apple-mjukvara som distribueras över internet snabbare. Innehållscachelagring lagrar lokala kopior av mjukvaran på din Mac så hämtningen för anslutna klienter går snabbare.

Innehållstyper som stöds av cache-tjänsten

macOS har inbyggt stöd för cachning av följande mjukvara.

macOS

• macOS-uppdateringar och återställningsavbilder från internet (macOS 10.13.5 eller senare)
  • Appar och appuppdateringar från Mac App Store
  • Hämtningsbart innehåll för GarageBand
  • iCloud-datacachning (bilder och dokument)
  • Apple Books-innehåll
  • Hämtningsbara komponenter för Xcode, som simulatorer (Xcode 10.2 eller senare)

iOS 7 och senare och Apple TV

• iOS-uppdateringar (trådlöst)
  • Apple TV-uppdateringar (trådlöst)
  • Apple TV-skärmsläckare ( tvOS 12.2 eller senare)
  • iOS-appar, Apple TV-appar och uppdateringar av appar
  • Stöd för on-demand-resurser för iOS 10 och senare samt tvOS 10 och senare.
  • iCloud-datacachning (bilder och dokument) för iOS 9 och senare
  • Kursmaterial för iTunes U från iOS App Store och Apple Books, samt överfört handledarmaterial som ljud, video och iWork- eller iBooks Author-filer
  • Apple Books-innehåll
  • Vissa mobila resurser, som Siris röster med hög kvalitet, ordlistor med mera

Begränsningar för länder och regioner

• Allt innehåll är inte cachelagrat i alla regioner.
  • Från och med december 2013 cachelagras inte iTunes-hämtningar i Brasilien, Mexiko, Kina och Portugal. Apple Books-hämtningar cachelagras inte i Kanada.

Läs mer

Läs mer om innehållscachelagring.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.