Ta en skärmavbild på en Apple Watch

Du kan ta en skärmavbild på din Apple Watch med hjälp av Digital Crown och sidoknappen.

Så här aktiverar du Skärmavbild på din Apple Watch

1. Öppna appen Watch på din iPhone.
  2. Tryck på fliken Min klocka och sedan på Allmänt.
  3. Rulla nedåt och slå på Aktivera skärmbilder.
    Allmänna inställningar på en iPhone.

Det går också att göra detta på din Apple Watch:

1. Öppna appen Inställningar på din Apple Watch.
  2. Tryck på Allmänt och sedan på Skärmavbilder.
  3. Slå på Aktivera skärmavbilder.

Ta en skärmbild med Apple Watch

1. Tryck med två fingrar på Digital Crown och sidoknappen samtidigt. Skärmen blinkar till när du tar en skärmbild.
  2. Gå till appen Bilder på iPhone, tryck på fliken Album och sedan på Skärmbilder för att hitta din skärmbild.

Om du har ställt in en Apple Watch åt en familjemedlem

Du kan slå på skärmavbilder för en Apple Watch som du har ställt in åt en familjemedlem:

1. Öppna appen Inställningar på din familjemedlems Apple Watch.
  2. Tryck på Allmänt och sedan på Skärmavbilder.
  3. Slå på Aktivera skärmavbilder.

När familjemedlemmen tar en skärmavbild på sin Apple Watch skickas skärmavbilden till din iPhone. Följ de här stegen för att visa en skärmavbild:

1. Öppna appen Watch på din iPhone.
  2. Tryck på Alla klockor, tryck på familjemedlemmens Apple Watch och tryck sedan på Klar.
  3. Tryck på Allmänt och sedan på Diagnosloggar.
  4. Tryck på en skärmavbild för att visa den. För att spara eller dela skärmavbilden trycker du på knappen Dela och väljer sedan ett delningssätt.

Att trycka på både Digital Crown och sidoknappen pausar även din träning när du använder appen Träning. Tryck på båda knapparna igen för att fortsätta träningen.