Ta en skärmbild på din Apple Watch

Du kan ta en skärmbild på din Apple Watch med hjälp av Digital Crown och sidoknappen.

Allmänna inställningar på en iPhone.

Aktivera inställningen för att ta skärmbild

1. Öppna Apple Watch-appen på iPhone.
  2. Tryck på fliken Min klocka och sedan på Allmänt.
  3. Rulla nedåt och slå på Aktivera skärmbilder.

Urtavlan Andas på Apple Watch.

Ta en skärmbild.

1. Tryck med två fingrar på Digital Crown och sidoknappen samtidigt. Skärmen blinkar till när du tar en skärmbild.
  2. Gå till appen Bilder på iPhone, tryck på fliken Album och sedan på Skärmbilder för att hitta din skärmbild.

Att trycka på både Digital Crown och sidoknappen pausar även din träning när du använder appen Träning. Tryck på båda knapparna igen för att fortsätta träningen.