Synkronisera media mellan din iPhone, iPad eller iPod touch och iTunes på din Mac eller PC

Läs mer om hur du synkroniserar musik, filmer, TV-program, bilder, podcaster och böcker mellan din iPhone, iPad eller iPod touch och iTunes på din Mac eller PC.

Du kan överföra media mellan din iPhone, iPad eller iPod touch och iTunes på din Mac eller PC med dessa metoder:

Mediatyp Överföringsmetod
Musik som du köpt från iTunes Store
Musik som importerats från en CD eller annan källa*
Bilder och videor i Kamerarulle
Bilder som synkroniserats från en dator*
iCloud-bildbibliotek och Bildström i iCloud3
Filmer och TV-program som köpts från iTunes Store
Filmer och TV-program som importerats från andra källor*
Böcker som köpts från iTunes Store
Böcker som importerats från andra källor*
Podcaster
Hyrfilmer
  • Du kan inte överföra filmer som du hyr på din enhet till en annan enhet.
  • För filmer som du hyr via iTunes kan du överföra media via iTunes.
  1. Hämtning av tidigare inköp i iTunes stöds på upp till tio av dessa enheter:
  2. iTunes-matchning stöds på följande enheter:
  3. Apple Music stöds på följande enheter:
  4. Bildström är endast avsett för bilder och stöds på följande enheter:
    • iPhone, iPad och iPod touch med iOS 5.0.1 eller senare
    • Mac med OS X Lion eller senare
    • PC med Windows Vista eller Windows 7
      Läs mer om Bildström.

* iTunes kan inte överföra dessa media från en iPhone, iPad eller iPod touch i iTunes tillbaka till din dator.

Säkerhetskopiera biblioteket

Du kan visserligen hämta många av dina tidigare köp i iTunes Store igen, men du bör säkerhetskopiera ditt iTunes-bibliotek tillsammans med resten av systemet.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.

Senast ändrad: