Om du glömt lösenkoden för din Apple Watch

Lär dig hur du tar bort lösenkoden från Apple Watch.

Använd din parkopplade iPhone

Om du har en iPhone kan du ta bort lösenkoden från Apple Watch. Om du tar bort lösenkoden måste du ställa in din Apple Watch igen och återskapa från en säkerhetskopia.

1. Ha Apple Watch och iPhone nära varann tills du slutfört de här stegen.
  2. Öppna appen Apple Watch och tryck på fliken Min klocka.
  3. Tryck på Allmänt > Nollställ.
  4. Tryck på Radera Apple Watch-innehåll och -inställningar och bekräfta genom att trycka igen. Du kan behöva ange lösenordet för ditt Apple-ID.
  5. Med Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) eller Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) kan du välja att ha kvar eller ta bort ditt mobilabonnemang:
    • Om du vill parkoppla din Apple Watch med iPhone-enheten igen behåller du abonnemanget.
    • Om du inte vill parkoppla din Apple Watch med iPhone-enheten igen tar du bort abonnemanget. Om du inte planerar att parkoppla med en annan klocka eller iPhone kan du behöva kontakta din operatör och avbryta ditt mobildataabonnemang.
  6. Vänta tills processen är klar och ställ sedan in Apple Watch igen. Återskapa från en säkerhetskopia när du uppmanas att göra det.

Skärmen Återskapa på iPhone

Låst Apple Watch-skärm

Använd din Apple Watch

Om du inte har din parkopplade iPhone kan du fortfarande ta bort lösenkoden från Apple Watch.

1. Låt klockan vara kvar i laddaren medan du har slutfört de här stegen.
  2. Tryck och håll ned sidoknappen tills du ser Stäng av.
  3. Tryck hårt på strömreglaget och lyft sedan fingret.
  4. Tryck på Radera allt innehåll och inställningar.
  5. Vänta tills processen är klar och ställ sedan in Apple Watch igen. Återskapa från en säkerhetskopia när du uppmanas att göra det.