Om du inte ser dina köp inuti appar

Läs om hur du återskapar dina köp inuti appar.

Om du har återskapat din enhet från en säkerhetskopia eller om du har raderat eller installerat om en app du har gjort köp inuti kan det vara möjligt att återskapa det innehåll du redan betalat för.

Vissa köp som inte är förbrukningsbara, som uppgraderingar till pro-versioner, extra funktioner i ett spel samt prenumerationer, kan återskapas om appen inte automatiskt känner igen att du har köpt dessa.

Återskapa köp inuti appar

En del köp inuti appar är förbrukningsbara, såsom spelvalutor eller tips. Det innebär att de tar slut allteftersom du använder dem. Det går bara att återskapa köp som inte är förbrukningsbara. Läs mer om olika typer av köp inuti appar.

Du återskapar ett köp som inte är förbrukningsbart genom att öppna appen där du gjorde köpet och leta efter ett alternativ för att återskapa. Det kan finnas på någon av dessa platser:

• Appens huvudmeny.
  • Appens Inställningar eller Alternativ.
  • Appens app-butik.

Om du har betalat för köpet och ändå inte kan återskapa det bör du kontakta apputvecklaren för att få hjälp. Du kan också rapportera ett problem med köpet inuti appen.

Om du försöker återskapa ett köp och inget händer eller om du får ett felmeddelande

Mer hjälp