Om dina videor inte visas i iMovie Theater på dina enheter

Läs om vad du ska göra om dina iMovie-videor inte visas i iMovie Theater på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

När du delar en video med iMovie Theater överförs den till iCloud. Du kan sedan visa den på de Apple-enheter du är inloggad på med ditt Apple-ID. Om du har aktiverat iCloud Drive på en enhet men inte på andra:

• iMovie Theater kanske visas utan innehåll på vissa enheter.
  • En del innehåll kanske ser ut att saknas på vissa enheter.
  • Nytt innehåll som du delar i iMovie Theater kanske inte visas i alla enheter.

Använd stegen i den här artikeln för att ställa in din iPhone, iPad, iPod touch eller för att ställa in din Mac för att visa iMovie Theater-innehåll.

Ställa in på en iOS-enhet

Ställa in dina iOS-enheter för att visa delat iMovie Theater-innehåll:

1. Uppdatera enheten till den senaste iOS-versionen.
  2. Uppdatera iMovie till version 2.1 eller senare. Öppna App Store och tryck på Uppdateringar för att se om det finns uppdateringar för dina appar.
  3. Aktivera iCloud Drive.

Ställa in på en Mac-dator

Ställa in din Mac-dator för att visa delat iMovie Theater-innehåll:

1. Uppdatera din Mac till OS X Yosemite eller senare.
  2. Uppdatera iMovie på din Mac till version 10.0.6 eller senare.
  3. Aktivera iCloud Drive.