Om dina videor inte visas i iMovie Theater på dina enheter

Läs om vad du ska göra om dina iMovie-videor inte visas i iMovie Theater på dina iOS-enheter, Mac-datorer eller Apple TV.

När du delar en video med iMovie Theater överförs den till iCloud. Du kan sedan visa den på de Apple-enheter du är inloggad på med ditt Apple-ID. Om du har aktiverat iCloud Drive på en enhet men inte på andra:

• iMovie Theater kanske visas utan innehåll på vissa enheter.
  • En del innehåll kanske ser ut att saknas på vissa enheter.
  • Nytt innehåll som du delar i iMovie Theater kanske inte visas i alla enheter.

Använd stegen i den här artikeln för att ställa in dina enheter på att visa innehåll i iMovie Theater.

Ställa in på en iOS-enhet

Så här ställer du in din iOS-enhet för att visa delat iMovie Theater-innehåll:

1. Uppdatera enheten till den senaste iOS-versionen.
  2. Uppdatera iMovie till version 2.1 eller senare. Öppna App Store och tryck på Uppdateringar för att se om det finns uppdateringar för dina appar.
  3. Aktivera iCloud Drive.

Ställa in på en Mac-dator

Så här ställer du in din Mac-dator för att visa delat iMovie Theater-innehåll:

1. Uppdatera din Mac till OS X Yosemite eller senare.
  2. Uppdatera iMovie på din Mac till version 10.0.6 eller senare.
  3. Aktivera iCloud Drive.

Ställa in på en Apple TV

Om du har en Apple TV kan du se innehåll i iMovie Theater som du har delat från dina enheter med iCloud. Din Apple TV visar automatiskt ditt iMovie Theater-innehåll när du väljer iMovie Theater från hemskärmen.

Så här visar du delat iMovie Theater-innehåll på en Apple TV 4K och Apple TV (fjärde generationen):

1. Installera appen iMovie Theater från App Store på Apple TV.
  2. Öppna appen från hemskärmen och logga in i iCloud med samma Apple-ID som du använde med dina andra enheter.

Så här visar du delat iMovie Theater-innehåll på en Apple TV (andra eller tredje generationen):

1. Kontrollera att alternativet för iMovie Theater är aktiverat i Inställningar > Huvudmeny.
  2. Välj appen iMovie Theater från hemskärmen och logga in i iCloud med samma Apple-ID som du använde med dina andra enheter.

Beroende på hur många filmer du delar med iMovie Theater samtidigt kan du få ett meddelande om att Apple TV inte kan ansluta till iMovie Theater. Försök att ta bort några filmer från iCloud med din MaciPhone eller iPad. En film eller trailer som du raderar från iCloud finns kvar i iMovie Theatre på den enhet du använde för att radera filmerna.

Läs mer

Läs mer om iMovie Theater och iCloud Drive.