Leta reda på serienumret för din Apple Watch

Du kan behöva ha serienumret till hands när du registrerar din Apple Watch eller begär support.

Kontrollera i menyn Inställningar

Öppna appen Inställningar på Apple Watch-enheten, tryck på Allmänt > Om och bläddra sedan nedåt.

Öppna Apple Watch-appen på din iPhone, tryck på fliken Min klocka och sedan på Allmänt > Om.

Eller titta på höljet på din Apple Watch

Lär dig att identifiera din Apple Watch

På Apple Watch (1:a generationen) tittar du efter det ingraverade serienumret på klockans baksida.

På Apple Watch Series 1 och Apple Watch Series 2, inklusive Apple Watch Hermès och Apple Watch Nike+, ska du ta bort armbandet från klockan och sedan titta efter i armbandets skåra.