Så här hittar du serienumret eller IMEI för din Apple Watch

Lär dig var du hittar serienumret för din Apple Watch. Eller lär dig att hitta IMEI-numret för Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) och Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular).

Skärmen Om på iPhone och Apple Watch.

Så här hittar du serienumret eller IMEI

1. På Apple Watch öppnar du appen Inställningar.
  2. Tryck på Allmänt > Om och rulla sedan nedåt.
  3. Leta efter Serienummer eller IMEI.

Om du inte har din Apple Watch tillgänglig kan du använda din iPhone istället:

1. Öppna Apple Watch-appen på din iPhone.
  2. Tryck på fliken Min klocka och tryck sedan på Allmänt > Om.
  3. Leta efter Serienummer eller IMEI.

IMEI-nummer finns bara på Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) och Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular).

Titta på Apple Watch-boetten

Du hittar även serienumret på klockans boett. Lär dig att identifiera din Apple Watch

Serienummer i armbandets skåra.

På Apple Watch Series 1 eller senare, inklusive Apple Watch Hermès och Apple Watch Nike+, tar du bort armbandet från klockan och tittar sedan efter i armbandets skåra.

Serienummer på baksidan av Apple Watch.

På Apple Watch (1:a generationen) tittar du efter det ingraverade serienumret på klockans baksida.