Hitta serienumret eller IMEI på Apple Watch

Lär dig var du hittar serienumret på din Apple Watch. Eller lär dig var du hittar IMEI-numret om du har en Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular).

Om skärmen på iPhone och Apple Watch

Hitta serienumret eller IMEI

1. På Apple Watch öppnar du appen Inställningar.
  2. Tryck på Allmänt > Om och rulla sedan nedåt.
  3. Leta efter Serienummer eller IMEI.

Om du inte har Apple Watch-enheten tillgänglig kan du använda din iPhone istället:

1. På iPhone öppnar du Apple Watch-appen.
  2. Tryck på fliken Min klocka och tryck sedan på Allmänt > Om.
  3. Leta efter Serienummer eller IMEI.

IMEI-numret är bara tillgängligt på Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular).

Titta på Apple Watch-boetten

Du kan även hitta serienumret på klockans boett. Lär dig att identifiera din Apple Watch

Apple Watch-enhetens baksida

På Apple Watch (1:a generationen) tittar du efter det ingraverade serienumret på klockans baksida.

armbandets skåra

På Apple Watch Series 1 eller senare, inklusive Apple Watch Hermès och Apple Watch Nike+, ska du ta bort armbandet från klockan och sedan titta efter i armbandets skåra.