Så här hittar du serienumret eller IMEI-numret för din Apple Watch

Läs om var du hittar serienumret för din Apple Watch och IMEI-numret för din Apple Watch GPS + Cellular.

Skärmen Om på iPhone och Apple Watch.

Så här hittar du serienumret eller IMEI-numret

1. Öppna appen Inställningar på din Apple Watch.
  2. Tryck på Allmänt > Om och rulla sedan nedåt.
  3. Leta efter Serienummer eller IMEI-nummer.

Om du inte har din Apple Watch tillgänglig kan du använda din iPhone i stället:

1. Öppna Apple Watch-appen på din iPhone.
  2. Tryck på fliken Min klocka och tryck sedan på Allmänt > Om.
  3. Leta efter Serienummer eller IMEI-nummer.

IMEI-numret är bara tillgängligt på Apple Watch GPS + Cellular.

Titta på Apple Watch-boetten

Du hittar även serienumret på klockans boett. Lär dig att identifiera din Apple Watch

Serienummer i armbandets skåra.

Om du har Apple Watch Series 1 eller senare, inklusive Apple Watch Hermès och Apple Watch Nike+, ta du bort armbandet från klockan och titta sedan efter i armbandets skåra.

Serienummer på baksidan av Apple Watch.

På Apple Watch (1:a generationen), titta efter det ingraverade serienumret på klockans baksida.