iPad: Batterisäkerhetscertifieringar

Läs om batterisäkerhetscertifieringar för iPad.

iPad är portabel enhet som är utformad för att kunna användas en hel dag efter en uppladdning av det inbyggda batteriet.* För att göra det här möjligt används litiumjonbatteriteknik för iPad. Om ingenting annat nämns är alla existerande och framtida iPad-modeller utformade för att uppfylla internationella säkerhetcertifieringsstandarder. Alla iPad-batterier har testats, certifierats och följer de standarder som listas nedan. Dessa standarder uppfyller säkerhets- och testkriterier enligt FAA Advisory Circular AC 120-76D gällande flygsäkerhet och användning av bärbara informationsenheter, så kallade ”electronic flight bags”.

• United Nations (UN) Transport Regulations UN38.3: Omfattar batterisäkerhet under flygtransport

• Underwriters Laboratory (UL) 2054: Omfattar säkerhet för litiumjonbatterier i allmänt bruk, UL 60950-1 omfattar användning av batterier i IT-utrustning

• Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) 1725: Omfattar säkerhet för litiumjonbatterier i mobila enheter

* Batteritiden varierar beroende på användning och konfiguration.