Om fläktarna i din Mac körs med full hastighet när du startar den

När du har anslutit och startat din Mac kan det hända att fläktarna låter mycket eller verkar köras för fullt.

På Mac-datorer med Apple T2-säkerhetschippet kanske Mac-datorn går över i ett läge där fläktarna körs i full hastighet. Det kan hända om du trycker på strömbrytaren ungefär samtidigt som du ansluter nätkabeln. Att stänga av Mac-datorn och starta den igen kanske inte löser problemet.

Du löser problemet genom att nollställa SMC. Din Mac bör nu starta och fungera som vanligt.

Om datorn inte har ett T2-chipp eller om du fortsätter att höra fläktljud kan informationen i de här artiklarna vara till hjälp: