Om fläktarna i din Mac körs med full hastighet när du slår på den

När du anslutit din Mac och satt på den, kan det hända att fläktarna låter mycket eller verkar köras för fullt.

På Mac-datorer med Apple T2-chippet kan det hända att Mac-datorn går över i ett läge där fläktarna körs i full hastighet om du trycker på strömbrytaren ungefär samtidigt som du ansluter nätsladden. Om du stänger av Mac-datorn och startar den igen kommer det kanske inte att lösa problemet.

Du kan lösa problemet genom att nollställa SMC. Din Mac bör nu starta och fungera som vanligt.

Om datorn inte har ett Apple T2-chipp eller om du fortsätter att höra fläktljud kan informationen i dessa artiklar vara till hjälp: