Visa låttexter i Apple Music

Med Apple Music kan du följa med i låttexten medan du lyssnar på låtar i appen Musik eller i iTunes.

Om du prenumererar på Apple Music kan du läsa låttexter i appen Musik på din iPhone, iPad och iPod touch, i iTunes på din Mac eller pc, i appen Musik på din Apple TV eller i appen Apple Music på din Android-telefon. Innan du kan visa låttexter måste du se till att du har den senaste versionen av iOSiTunes och tvOS eller den senaste versionen av appen Apple Music på din Android-telefon.

Låttexter visas inte i flygplansläge eller när du inte är ansluten till internet. Och om du har inaktiverat vuxet innehåll visas kanske inte låttexter för dig om de innehåller explicita ord. Läs mer om hur du aktiverar eller inaktiverar Vuxet innehåll på iPhone, iPad och iPod touch, i iTunes på en Mac- eller PC, på Apple TV och på en Android-telefon.

Låttexter är inte tillgängliga för alla låtar. Funktionerna i Apple Music kan variera beroende på land eller region.

På iPhone, iPad, iPod touch eller en Android-telefon

När du lyssnar på en låt trycker eller sveper du uppåt på spelaren längst ned på skärmen för att Spelas nu ska öppnas. Tryck på Visa till höger om Låttexter.

På Mac eller PC

När du lyssnar på en låt klickar du på  längst upp i iTunes och klickar sedan på Låttexter.

På en Apple TV

Medan du lyssnar på en låt sveper du uppåt på pekytan och väljer

Lägga till egna låttexter

Om låttexter inte är tillgängliga för en viss låt eller om du vill lägga till egna texter kan du göra det i iTunes på en Mac- eller Windows-dator:

1. Öppna iTunes.
  2. Leta upp den låt som du vill lägga till text för och markera den genom att klicka på den.
  3. I menyraden längst upp på datorskärmen, eller längst upp i iTunes-fönstret, väljer du Redigera > Visa info.
  4. Klicka på fliken Låttexter och välj sedan Anpassad text längst ned på skärmen.
  5. Skriv din låttext och klicka på OK för att spara den.

Egna låttexter som du sparar i iTunes på en Mac- eller Windows-dator visas på alla dina enheter så länge du är inloggad med samma Apple-ID på alla enheter.

Om du ser felaktiga låttexter

Om du upptäcker felaktiga låttexter kan du skicka feedback om Apple Music.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.