Visa låttexter i Apple Music

Med Apple Music kan du följa med i låttexten medan du lyssnar på låtar i appen Musik eller i iTunes.

Om du prenumererar på Apple Music kan du läsa låttexter1 i appen Musik på din iPhone, iPad och iPod touch, i iTunes på din Mac eller pc, i appen Musik på din Apple TV eller i appen Apple Music på din Android-telefon. Innan du kan visa låttexter måste du se till att du har de senaste versionerna av iOS, macOSiTunes och tvOS, eller den senaste versionen av Apple Music-appen på din Android-telefon.

Du kan också använda Sök för att hitta låtar med hjälp av låttexten eller be Siri att hitta låtar med hjälp av låttexten.2

Låttexter visas inte i flygplansläge eller när du inte är ansluten till internet. Och om du har inaktiverat vuxet innehåll visas kanske inte låttexter för dig om de innehåller explicit språk. Läs mer om hur du aktiverar eller inaktiverar Vuxet innehåll på iPhone, iPad och iPod touch, i iTunes på en Mac- eller pc, på Apple TV och på en Android-telefon.

Låttexter är inte tillgängliga för alla låtar och låtsökning är inte tillgängligt i alla länder eller regioner.

Funktionerna i Apple Music kan variera beroende på land eller region. Läs om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

På iPhone, iPad, iPod touch eller en Android-telefon

När du lyssnar på en låt trycker eller sveper du uppåt på spelaren längst ned på skärmen för att Spelas nu ska öppnas. Tryck på Visa till höger om Låttexter.

Animering av en iPhone X med appen Musik öppen. Skärmen Spelas nu är öppen med Jason Mraz låt ”Might As Well Dance” och sveper upp för att visa låttexten.

På Mac eller pc

Medan du lyssnar på en låt klickar du på knappen Nästa längst upp i iTunes och klickar sedan på Låttexter.

Ett iTunes-fönster med låttextmenyn öppen med texten till Jason Mraz låt ”Might As Well Dance”.

På en Apple TV

Medan du lyssnar på en låt sveper du uppåt på pekytan och väljer låttextsymbolen

En tv som visar texten till Jason Mraz låt ”Might As Well Dance” i appen Musik på tvOS.

Om du ser felaktiga låttexter

Om du upptäcker felaktiga låttexter kan du skicka feedback om Apple Music.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.