Om OS X Mavericks 10.9.4-uppdateringen

Läs mer om OS X Mavericks 10.9.4-uppdateringen.

Uppdatera datorn

1. Du bör säkerhetskopiera datorn före installationen. Det kan du göra med hjälp av Time Machine.
  2. Avbryt inte installationsprocessen när du har börjat uppdatera systemet.
  3. Du kan få oväntade resultat om du har installerat modifieringar av systemprogramvaran från tredje part eller om du har modifierat operativsystemet på annat sätt.
  4. Sök efter den senaste programvaran från Apple via Mac App Store, inklusive denna uppdatering, genom att välja Programuppdatering från Apple-menyn ().
  5. Det kan finnas andra programuppdateringar som publiceras för din dator och i så fall bör du installera dem. Observera att storleken på en viss uppdatering kan variera mellan olika datorer när den installeras via Programuppdatering. Vissa uppdateringar måste dessutom installeras före andra.

Det går även att hämta den manuella uppdateringsinstalleraren. Det är praktiskt om du behöver uppdatera flera datorer och inte vill hämta uppdateringen mer än en gång. Det finns fristående installationsprogram tillgängliga på Apple-supportens webbplats

Om uppdateringen

OS X Mavericks 10.9.4-uppdateringen rekommenderas för alla Mavericks-användare. Uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet, kompatibilitet och säkerhet.

Den här uppdateringen:

• Åtgärdar ett problem som förhindrade vissa Mac-datorer från att automatiskt ansluta till kända Wi-Fi-nätverk
  • Åtgärdar ett problem som fick bakgrunden eller Apple-logotypen att visas felaktigt vid start
  • Gör väckningen från viloläget mer pålitlig
  • Innehåller Safari 7.0.5

Detaljerad information om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering finns i Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.