Om låtar saknas i musikbiblioteket när du har aktiverat Synka bibliotek

Om du prenumererar på Apple Music eller iTunes-matchning kan du använda musikbiblioteket på alla dina enheter. Läs om vad du kan göra om låtar saknas i musikbiblioteket när du har aktiverat Synka bibliotek.

Kontrollera först följande

Kontrollera dina inställningar och din nätverksanslutning på alla dina enheter:

Apple Music är inte en tjänst för säkerhetskopiering. Säkerhetskopiera ditt musikbibliotek innan du ändrar något.

Om du inte kan hitta eller spela upp en låt

Om du inte kan hitta eller spela upp en låt kontrollerar du om du har lagt till den från Apple Music. Om den kom från en annan källa kanske den väntar på att överföras. Prova de här stegen:

1. Starta din Mac eller pc och anslut den till internet.
  2. Öppna appen Musik eller iTunes för Windows.
  3. Låt appen Musik eller iTunes för Windows vara öppen så att hela biblioteket kan överföras.

Om du ser symbolen Inte berättigad symbolen Inte berättigad  bredvid en låt, ska du ta bort låten och sedan lägga till den i biblioteket igen. Om du fortfarande ser symbolen Inte berättigad bredvid en låt, kan den låten inte överföras.

Om en låt är gråtonad, kanske den låten väntar på att överföras, inte längre är tillgänglig eller ännu inte har släppts från Apple Music-katalogen.

Om en låt saknas

Kontrollera att alla dina enheter har Synka bibliotek aktiverat och är inloggade med samma Apple-ID.

Om du fortfarande saknar en låt som du har lagt till i Apple Music-katalogen, kan den låten ha tagits bort från Apple Music. Den kan också vara tillgänglig under ett annat filnamn. Försök med att söka efter låten i Apple Music och lägg sedan till den i biblioteket.

Stäng av Synka bibliotek och slå sedan på det igen

Du kanske kan åtgärda problemet genom att inaktivera Synka bibliotek för alla dina enheter och sedan aktivera det igen. Läs om hur.