Fyra steg till fantastiska böcker, kort och kalendrar i iPhoto

Dessa fyra steg hjälper dig att få snygga böcker, kort och kalendrar varje gång du beställer.

1. Ta fantastiska bilder

Fantastiska böcker, kort och kalendrar börjar med fantastiska bilder. Kontakta din kameratillverkare för att lära dig mer om hur du tar fantastiska foton.

2. Använd iPhoto för att göra justeringar

Om du lägger till bilder med program från tredje part kan det leda till oväntade resultat vid din trycksaksbeställning. Läs mer om vad du kan vänta dig från tryckta böcker, kort och kalendrar i Bildskillnader mellan böcker och kopior.

3. Förhandsvisa beställningen

Om du kontrollerar hur filen som du tänker skicka till Apple ser ut kan du undvika vanliga problem som saknade bilder och kapade texter. Kontrollera innehållet på varje sida för att undvika ändringar i sista minuten. Läs mer om att förhandsvisa dina trycksaksprojekt.

4. Skicka din beställning

Få din beställning skickad direkt hem till dörren. När du är nöjd med boken, kortet eller kalendern klickar du på Köp-knappen för att slutföra beställningen. Om du vill göra ändringar i beställningen kan du avbryta den inom 30 minuter efter att du skickade den genom att gå till sidan Beställningsstatus och lägga en ny beställning via iPhoto.

Om du gjorde en beställning i Japan, Singapore, Australien, Nya Zeeland och Hongkong har du 90 minuter på dig för att avbryta.