Radera musik, filmer och TV-program från din enhet

Ta bort innehåll som du hämtat till din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Android-enhet.

Radera musik och musikvideor

• Om du vill ta bort musik från din iPhone, iPad eller iPod touch använder du appen Apple Music eller appen Inställningar.
  • Om du vill ta bort musik från din Mac- eller Android-enhet använder du Apple Music-appen.

Så här tar du bort objekt i Apple Music-appen

1. Öppna Apple Musik-appen och leta upp objektet som du vill radera. Om du ser hämtningsknappen  vid objektet lagras det i molnet och inte på din enhet. När objekt lagras i molnet tar de inte upp något lagringsutrymme på din enhet.
  2. Håll pekaren över objektet på din Mac och klicka sedan på knappen Fler alternativ  som visas.
    Eller på din iPhone, iPad eller Android-telefon; håll in objektet som du vill ta bort.
  3. Tryck eller klicka på Ta bort.
    iPhone som visar menyn som innehåller Ta bort.
  4. Välj Ta bort eller ta bort hämtning från menyn som visas. Eller välj ”Radera från biblioteket” för att ta bort objektet från alla enheter som du använder Apple Music på.

Så här tar du bort musik i inställningarna på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen Inställningar.
  2. Tryck på Allmänt och sedan på iPhone-lagring eller iPad-lagring.
  3. Rulla till Musik och tryck på den.
  4. Svep vänster på en artist, ett album eller en låt. Eller om du vill ta bort all musik, svep åt vänster på Alla låtar.
  5. Tryck på Radera.
    iPhone som visar vad som händer när du sveper åt vänster på artisten The Jonas Brothers och alternativet att radera visas.

Mer om att ta bort musik som du köpt

Om du har tagit bort ett objekt från din enhet och inte vill att objektet ska strömma till din enhet eller visas i molnet, gömmer du objektet

Om du använde din dator och en USB-kabel för att manuellt synkronisera musik eller musikvideor till din iPhone, iPad eller iPod touch, stänger du av synkroniseringen

Radera filmer och TV-program

• Om du vill ta bort videor som du har hämtat till din iPhone, iPad eller iPod touch använder du Apple TV-appen eller appen Inställningar.
  • Om du vill ta bort videor som du hämtat till din Mac använder du Apple TV-appen.

Radera objekt i Apple TV-appen

1. Öppna Apple TV-appen.
  2. Tryck eller klicka på Bibliotek.
  3. Om du vill ta bort ett objekt från din Mac håller du pekaren över objektet, klickar på knappen Fler alternativ  och klickar sedan på Ta bort hämtning.
    Om du vill ta bort ett objekt på din iPhone, iPad eller iPod touch trycker du på Hämtat, sveper åt vänster på objektet, trycker på Radera och sedan på Radera hämtning.
    iPhone som visar vad som händer när du sveper åt vänster på en film eller TV-program som du har hämta och alternativet att radera visas.

Ta bort filmer eller TV-program i inställningarna i din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen Inställningar.
  2. Tryck på Allmänt och sedan på iPhone-lagring eller iPad-lagring.
  3. Rulla till TV, tryck på det och sedan på Granska Apple TV-hämtningar. Om du inte ser Granska Apple TV-hämtningar är inget hämtat till enheten.
  4. Hitta filmen, TV-programmet eller avsnittet som du vill radera, svep vänster och tryck på Radera.
    iPhone som visar vad som händer när du sveper åt vänster på en film eller TV-program som du har hämta och alternativet att radera visas.

Om du inte kan radera dina filmer eller TV-program

Om du ser hämtningsknappen  vid objektet lagras det i molnet och använder inte lagringen på din enhet. Om du inte vill att objektet ska visas i molnet, sölj objektet.

Om du använde din dator och en USB-kabel för att manuellt synkronisera filmer och TV-program till din iPhone, iPad eller iPod touch, stänger du av synkroniseringen.

Hyrfilmer från raderas automatiskt när uthyrningsperioden tar slut.