Vad är iCloud för Windows?

Med iCloud för Windows kan du komma åt dina bilder, kontakter, kalendrar, filer och mycket annat från alla dina enheter. iCloud lagrar ditt innehåll och ser automatiskt till att det är uppdaterat överallt.

Mac, iPad och iPhone visar iCloud för Windows

Det här kan du göra med iCloud för Windows

• Lagra bilder och videor på ett säkert sätt i iCloud. Med iCloud-bilder kan nya bilder och videor som du tar med din iPhone, iPad eller iPod touch automatiskt hämtas till din dator. Och du kan överföra nya bilder och videor från din dator så att du även kommer åt dem från dina andra enheter.
  • Använd delade album för att dela bilder och videoklipp med utvalda personer. Bjud sedan in dina vänner till att lägga till egna bilder, videoklipp och kommentarer.
  • Kom åt dina dokument på varje enhet du använder med iCloud Drive. Du drar helt enkelt dokumenten till mappen iCloud Drive på datorn och kan sedan komma åt dem när du vill från valfri enhet.
  • Se till att iCloud Mail, Kontakter, Kalendrar och Påminnelser uppdateras automatiskt mellan iPhone, iPad, iPod touch, Mac och PC.
  • Se till att dina bokmärken i Internet Explorer, Firefox och Google Chrome i Windows är samma som dina Safari-bokmärken.
  • Uppdatera dina iCloud-inställningar, se hur mycket iCloud-lagringsutrymme du använder, radera objekt för att frigöra utrymme och uppdatera lagringsplanen när du vill.

Det här behöver du för att kunna använda iCloud för Windows

Innan du börjar ställer du in iCloud på dina Apple-enheter. Följ bara instruktionerna för din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 5 eller senare eller Mac med OS X Lion 10.7.4 eller senare. Sedan kan du ställa in iCloud på din PC.

Beroende på vilken information du vill ska vara uppdaterad i iCloud kan du behöva ytterligare några saker:

• Mail, Kontakter, Kalender och Påminnelser: Outlook 2007 till och med Outlook 2016 och en uppdaterad webbläsare för åtkomst till iCloud.com.
  • Bokmärken: Internet Explorer 11 eller senare, Firefox 45 eller senare eller Google Chrome 50 eller senare (endast skrivbordsläge).
  • Dokument: iCloud Drive inställt på alla dina enheter.

iCloud kräver en internetanslutning och vissa iCloud-funktioner har rekommenderade systemkrav. iCloud kanske inte är tillgängligt i alla områden och funktionerna kan variera.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.