Återställa från en avstannad uppgradering när du uppdaterar profilhanteraren

Om Server.app inte svarar när du uppgraderar till OS X Server (Yosemite) kan du behöva ta bort äldre temporära filer.

Om Server.app slutar under steget där den uppgraderar profilhanteraren kan du använda dessa steg för att åtgärda problemet.

1. Starta om din server. Om Server.app inte avslutas normalt använder du Tvångsavsluta för att stänga den.

2. När din server har startat byter du till Finder och väljer Gå > Gå till mapp.

3. Ange den här sökvägen i fönstret som visas och klicka sedan på Gå:

/Library/Server/ProfileManager/Config/ServiceData/Data/

4. Leta reda på mappen med namnet "tmp" i mappen Data och dra den till papperskorgen.

5. Öppna Server.app och låt den slutföra uppgraderingen av din server.