Återställ från en väntande uppgradering vid uppdatering av Profile Manager

Om Server.app inte svarar vid uppgradering till OS X Server (Yosemite) kan du behöva ta bort äldre tillfälliga filer.

Om Server.app stoppar under steget där Profile Manager uppdateras, kan du åtgärda problemet på följande sätt.

1. Starta om servern. Om Server.app inte avslutas normalt måste du tvångsavsluta processen.
  2. När servern har startat växlar du till Finder och väljer Gå > Gå till mapp.
  3. Ange denna sökväg i fönstret som visas och klicka sedan på Gå:

/Bibliotek/Server/ProfileManager/Config/ServiceData/Data/

4. Leta reda på mappen tmp i mappen Data och dra den till papperskorgen.
  5. Öppna Server.app och vänta tills uppgraderingen av servern är slutförd.