Apple USB-C Digital AV Multiport-adaptern kräver DisplayPort över USB-C

Apple USB-C Digital AV Multiport-adapter kräver en värd som stöder DisplayPort över USB-C.

Om du har problem med adaptern, eller om du hänvisades till den här sidan när du anslöt den till dator, kontrollerar du att systemet stöder DisplayPort via USB-C. Kontrollera systemets tillverkare om du tror att meddelandet visades felaktigt. Följande Mac-datorer stöder DisplayPort över USB-C:

Tänk också på att ansluta adaptern direkt till datorn och inte via en USB-C-hubb. USB-C-hubbar har inte stöd för DisplayPort-anslutningar mellan sina portar.

Om du vill ha mer hjälp kontaktar du AppleCare eller bokar ett möte i Genius Bar.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.