Om OS X Yosemite 10.10.2-uppdateringen

OS X Yosemite 10.10.2-uppdateringen rekommenderas för alla OS X Yosemite-användare.

Så här uppdaterar du

1. Du bör säkerhetskopiera din Mac-dator innan installationen. Det kan du göra med hjälp av Time Machine.
  2. Via panelen Uppdateringar i Mac App Store kan du se tillgängliga programuppdateringar från Apple, inklusive den här uppdateringen.
  3. Undvik att stänga av datorn eller avbryta installationen när du har börjat installera den här uppdateringen.

Andra programuppdateringar som är tillgängliga för din dator kan visas bredvid den här uppdateringen. Installera alla uppdateringar som visas för att få bästa resultat. Vissa uppdateringar visas kanske inte i panelen Uppdateringar förrän du har installerat andra tillgängliga uppdateringar.

Du kan även hämta ett fristående installationsprogram för den här uppdateringen. Det är praktiskt om du behöver uppdatera flera datorer och inte vill hämta uppdateringen mer än en gång. Det finns fristående installationsprogram tillgängliga på Apple-supportens webbplats

Om uppdateringen

Uppdateringen innehåller följande förbättringar:

• Löser ett problem som kan leda till att Wi-Fi kopplas ned
  • Löser ett problem som kan leda till att webbsidor laddas långsamt
  • Löser ett problem som kan leda till att Spotlight laddar e-postinnehåll från fjärrservrar när den här inställningen är inaktiverad i Mail
  • Förbättrar ljud- och videosynkronisering när du använder Bluetooth-hörlurar
  • Lägger till funktionen att bläddra i iCloud Drive i Time Machine
  • Förbättrar talprestanda för VoiceOver
  • Löser ett problem som kunde leda till att VoiceOver upprepade tecken när du angav text på en webbsida
  • Löser ett problem som kunde leda till att ett nytt språk valdes för inmatningsmetoden
  • Förbättrar stabiliteten och säkerheten i Safari

Företagsinnehåll

Den här uppdateringen innehåller följande för företagskunder:

• Förbättrar prestanda för bläddring bland DFS-resurser i Finder
  • Löser ett problem som ledde till att vissa Kalender-inbjudningar kunde visas vid fel tillfälle
  • Löser ett problem för vissa Microsoft Exchange-konton som ledde till att mötesorganisatören kanske inte meddelades när någon accepterade en inbjudan med hjälp av Kalender
  • Löser ett problem som ledde till att Safari uppmanade användaren att ange inloggningsuppgifter upprepade gånger när de öppnade en webbplats som skyddats med NTLM-autentisering
  • Lägger till funktionen att ställa in datum för ”Borta från kontoret”-svar för Microsoft Exchange-konton i Mail

Säkerhetsinnehåll

Det kanske inte går att installera den här uppdateringen om du har installerat modifieringar av systemprogramvara från tredje part eller om du har modifierat operativsystemet på andra sätt.

Storleken för en uppdatering som anges i panelen Uppdateringar i Mac App Store kan skilja sig mellan olika datorer, beroende på datorns modell och den programvara som du redan har installerat.