Ljud, instrument och loopar saknas i GarageBand 10 eller Logic Pro X

När du installerar GarageBand 10 eller Logic Pro X kan programmets samling av ljud, instrument och loopar saknas.

Detta kan hända om du har en annan monterad enhet eller volym som redan har GarageBand 10 eller Logic Pro X installerat. Undvik problemet genom att se till att dessa volymer eller enheterna tagits bort från skrivbordet vid installation av programmen.

Läs mer

Läs mer om hur du tar bort och installerar om Logic eller GarageBand i dessa artiklar.