Hitta Beats-serienumret

Serienumret finns på enheten eller är tryckt i närheten av streckkoden på enhetens förpackning.

Leta reda på serienumret

Du kan hitta ditt Beats-serienummer genom att välja din enhet:

Hörlurar

Öronsnäckor

Högtalare

Serienumret kan bli lättare att läsa om du går till ett väl upplyst område, håller enheten under stark belysning eller använder ett förstoringsglas. Du kan även ta en bild på numret med mobiltelefonen och sedan zooma in i bilden.

Om du har kvar originalförpackningen till din Beats-produkt kan du hitta serienumret i närheten av streckkoden. Du kan eventuellt också hitta serienumret på originalkvittot eller fakturan.

Du kan även hitta serienumret med din iOS- eller Android-enhet.

Hörlurar

Solo Pro

Dra ut bygeln och titta på skjutreglaget ovanför den vänstra öronkåpan.

Serienumret finns på skjutreglaget.

Övriga Beats-hörlurar

Dra ut bygeln och titta på skjutreglaget ovanför den högra öronkåpan.

Serienumret finns på skjutreglaget.

Beats EP (efter juli 2017)

Kontrollera den anslutna kabeln.

Serienumret är tryckt på kabeln.

Beats EP (före juli 2017)

Kontrollera den anslutna kabeln nära den vänstra öronkåpan.

Serienumret är tryckt på kabeln nära den vänstra öronkåpan.

Öronsnäckor

Powerbeats Pro

Titta inuti fodralet.

Serienumret finns inuti fodralet nära den övre kanten.

Powerbeats3 Wireless

Kontrollera kabeln mellan den högra och vänstra hörsnäckan.

Serienumret är tryckt på kabeln mellan den vänstra och den högra hörsnäckan.

BeatsX

Kontrollera strömmodulen nära den högra hörsnäckan.

Serienumret är tryckt på strömmodulen nära den högra hörsnäckan.

urBeats, Tour och Powerbeats2

Kontrollera kabeln nära den högra hörsnäckan.

Serienumret är tryckt på kabeln.

Högtalare

Pill och Pill 2.0

Titta på gummiremsan på högtalarens undersida.

Serienumret sitter i botten på högtalaren.

Pill+

Vik tillbaka gummiremsan på baksidan av högtalaren och titta ovanför USB-porten.

Serienumret finns ovanpå USB-porten.

Pill XL

Vik tillbaka gummifliken som täcker portarna på högtalarens baksida. Serienumret är tryckt på insidan av fliken. Det inleds med RAVE, åtföljt av flera bokstäver och siffror. Läs mer om återkallningsprogrammet för Beats Pill XL-högtalarna.

Serienumret är tryckt på insidan av gummifliken.

Leta reda på serienumret med din iOS- eller Android-enhet

Du kan hitta serienumret till din Beats-produkt när den är ansluten till din Android-enhet eller parkopplad i Beats-appen för Android:

1. Öppna Beats-appen.
  2. Rulla till ”Under huven: Serienummer”.

Du hittar serienumret till din Beats-produkt när den är ansluten till din iOS-enhet genom att gå till Inställningar > Allmänt > Om > [namnet på din Beats-produkt] > Serienummer.