Webbaserad åtkomst till iCloud

Om du inte har en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac-dator kan du fortfarande använda iCloud Drive, Pages, Numbers, Keynote, Kontakter och Anteckningar direkt från iCloud.com.

Vad är webbaserad åtkomst till iCloud?

Webbaserad åtkomst till iCloud gör att du kan dela och samarbeta med andra i realtid på dokument, kalkylblad och presentationer även om de inte har åtkomst till en Apple-enhet. På denna nivå av tjänsten har du tillgång till iCloud Drive, Pages, Numbers, Keynote, Kontakter och Anteckningar för iCloud och 1 GB gratis lagringsutrymme för alla dokument som du skapar. Det betyder att du kan bjuda in vemsomhelst att dela en fil. Sedan kan de använda sitt webbaserade konto för att komma åt filen och redigera utan att lämna iCloud.

Läs mer om iWork för iCloud.

Hur kommer jag igång?

Du behöver bara gå till iCloud.com och logga in med ditt Apple-ID. Om du redan har använt iTunes Store, iCloud eller någon annan Apple-tjänst kanske du redan har ett Apple-ID. Om du inte kommer ihåg det kan du hitta ditt Apple-ID

Om du inte har ett Apple-ID kan du skapa ett:

1. Gå till iCloud.com
  2. Klicka på Skapa Apple-ID.
  3. Fyll i nödvändig kontoinformation som e-postadress, ett starkt lösenord samt säkerhetsfrågorna.
  4. Verifiera din e-postadress genom att ange den sexsiffriga kod som vi skickar till dig.
  5. Acceptera tjänstevillkoren för iCloud.

När du har skapat kontot loggas du in automatiskt.

Vilka webbläsare stöds?

iCloud.com har stöd för de senaste versionerna av Safari, Firefox, Chrome, Edge och Internet Explorer. Läs mer om systemkraven för iCloud.

Kan jag uppgradera min iCloud-lagring?

iCloud-konton med webbaserad åtkomst är begränsade till 1 GB lagringsutrymme. Du måste ha en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac-dator för att kunna använda samtliga iCloud-funktioner och uppgradera lagringsutrymmet.

Hur får jag tillgång till samtliga iCloud-funktioner?

Du kan få tillgång till samtliga iCloud-funktioner om du har en iOS-enhet eller Mac. Du behöver bara logga in på iCloud i Inställningar på iOS-enheten eller i Systeminställningar på Mac-datorn. Du får omedelbart tillgång till alla iCloud-funktioner och 5 GB lagringsutrymme utan kostnad. Du kan också välja ytterligare lagringsplaner från din enhet

Vad är ett Apple-ID?

Ditt Apple-ID är det personliga konto som du använder med alla Apples produkter och tjänster. Det innehåller e-postadressen och lösenordet som du använder när du loggar in, tillsammans med kontakt-, betalnings- och säkerhetsinformation som du använder med Apple.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.