Om iPad Smart Cover

Läs om iPad Smart Cover och vilket Smart Cover du ska skaffa till din iPad.

Väcka och försätta iPad med Smart Cover i viloläge

Din iPad väcks eller försätts i viloläge när du öppnar eller stänger Smart Cover.1

Lyft en iPad med Smart Cover genom att ta i själva enheten, inte i fodralet. Magneterna i Smart Cover är inte utformade för att lyfta iPad.

Välj ett Smart Cover som fungerar med din iPad

Vissa Smart Cover- och iPad-modeller fungerar inte tillsammans, även om de har samma storlek. Du kan kontrollera förpackningen för att se om Smart Cover fungerar med din iPad. Eller se din iPad och det Smart Cover som den fungerar med här:

iPad Pro 12,9 tum (2:a generationen) och iPad Pro 12.9 tum fungerar med iPad Pro 12,9 tum Smart Cover och iPad Pro 12,9 tum Leather Smart Cover.

iPad Pro 10,5 tum fungerar med iPad Pro 10,5 tum Smart Cover och iPad Pro 10,5 tum Leather Smart Cover.

iPad Pro 9,7 tum fungerar med iPad Pro 9,7 tum Smart Cover.

iPad Air, iPad Air 2, iPad (5:e generationen och senare) fungerar med iPad Air Smart Cover och iPad Smart Cover.2

iPad 2, iPad (3:e generationen) och iPad (4:e generationen) fungerar med iPad Smart Cover.2

iPad mini 4 fungerar med iPad mini 4 Smart Cover.

iPad mini 3, iPad mini 2 och iPad mini fungerar med iPad mini Smart Cover som är designad för någon av dessa modeller.

1. Om din iPad inte väcks eller försätts i viloläge när du öppnar och stänger Smart Cover går du till Inställningar > Visning och ljusstyrka och slår på Lås/Lås upp.
  2. iPad Smart Cover för iPad Air, iPad Air 2, iPad (5:e generationen och senare) skiljer sig från iPad Smart Cover för iPad 2, iPad (3:e generationen) och iPad (4:e generationen).