Om iPad Smart Folio och Smart Cover

Läs mer om iPad Smart Folio och iPad Smart Cover samt vilken du bör köpa till din iPad.

Väcka och försätta iPad i viloläge

Din iPad väcks eller försätts i viloläge när du öppnar eller stänger iPad Smart Folio eller Smart Cover.1

Lyft en iPad med Smart Folio eller Smart Cover genom att ta i själva enheten, inte i fodralet. Magneterna i fodralet är inte utformade för att lyfta iPad-enheten.

Välj ett fodral som fungerar med din iPad

Vissa fodral och iPad-modeller fungerar inte tillsammans, även om de har samma storlek. Du kan kontrollera förpackningen för att se om fodralet fungerar med din iPad. Alternativt kan du leta upp din iPad och det fodral som den fungerar med här:

iPad Pro på 11 tum fungerar med iPad Pro Smart Folio på 11 tum.

iPad Pro på 12,9 tum (3:e generationen) fungerar med iPad Pro (3:e generationen) Smart Folio på 12,9 tum.

iPad Pro på 12,9 tum (2:a generationen) och iPad Pro på 12,9 tum fungerar med iPad Pro Smart Cover på 12,9 tum och iPad Pro Smart Cover på 12,9 tum i läder.

iPad Pro på 10,5 tum fungerar med iPad Pro Smart Cover på 10,5 tum och iPad Pro Smart Cover på 10,5 tum i läder.

iPad Pro på 9,7 tum fungerar med iPad Pro Smart Cover på 9,7 tum.

iPad Air, iPad Air 2 och iPad (5:e generationen och senare) fungerar med iPad Air Smart Cover och iPad Smart Cover.2

iPad 2, iPad (3:e generationen) och iPad (4:e generationen) fungerar med iPad Smart Cover.2

iPad mini 4 fungerar med iPad mini 4 Smart Cover.

iPad mini 3, iPad mini 2 och iPad mini fungerar med iPad mini Smart Cover som är designad för någon av dessa modeller.

1. Om din iPad inte väcks eller försätts i viloläge när du öppnar och stänger fodralet går du till Inställningar > Visning och ljusstyrka och slår på Lås/Lås upp.
  2. iPad Smart Cover för iPad Air, iPad Air 2 och iPad (5:e generationen och senare) skiljer sig från iPad Smart Cover för iPad 2, iPad (3:e generationen) och iPad (4:e generationen).