Om iPad Smart Folio och Smart Cover

Läs mer om Smart Folio och Smart Cover samt vilken du bör köpa till din iPad.

Välj ett fodral som fungerar med din iPad

Vissa fodral och iPad-modeller fungerar inte tillsammans, även om de har samma storlek. Du kan kontrollera förpackningen för att se om fodralet fungerar med din iPad. Alternativt kan du leta upp din iPad och det fodral som den fungerar med nedan.

Vill du styra din iPad med ett tangentbord? Anslut din iPad till Smart Keyboard eller Magic Keyboard så kan du använda samma tangenter som du brukar när du kopierar, klistrar in, anger format och mycket annat.

11-tums iPad Pro (1:a och 2:a generationen) fungerar med Smart Folio till 11-tums iPad Pro.

12,9-tums iPad Pro (3:e och 4:e generationen) fungerar med Smart Folio till 12,9-tums iPad Pro (4:e generationen).

12,9-tums iPad Pro (1:a och 2:a generationen) fungerar med Smart Cover till 12,9-tums iPad Pro och Smart Cover i läder till 12,9-tums iPad Pro.

iPad (5:e och 6:e generationen), 9,7-tums iPad Pro, iPad Air och iPad Air 2 fungerar med Smart Cover till 9,7-tums iPad.1

iPad 2 och iPad (3:e och 4:e generationen) fungerar med iPad Smart Cover.1

iPad mini 4 och iPad mini (5:e generationen) fungerar med Smart Cover till iPad mini.2

iPad mini, iPad mini 2 och iPad mini 3 fungerar med det Smart Cover till iPad mini som är utformat för alla dessa modeller.2

Väcka och försätta iPad i viloläge

Din väcks eller försätts i viloläge när du öppnar eller stänger iPad Smart Folio eller Smart Cover.

Om din iPad inte väcks eller försätts i viloläge när du öppnar och stänger fodralet går du till Inställningar > Visning och ljusstyrka och slår på Lås/Lås upp.

Lyft en iPad med Smart Folio eller Smart Cover genom att ta i själva enheten, inte i fodralet. Magneterna i fodralet är inte utformade för att lyfta iPad-enheten.

1. iPad Smart Cover för iPad Air, iPad Air 2 och iPad (5:e generationen och senare) skiljer sig från iPad Smart Cover för iPad 2, iPad (3:e generationen) och iPad (4:e generationen).
  2. Smart Cover för iPad mini (5:e generationen) och iPad mini 4 skiljer sig från Smart Cover för iPad mini 3, iPad mini 2 och iPad mini.