Så här kontaktar du en apputvecklare

I App Store hittar du apputvecklares kontaktuppgifter, bland annat utvecklare av Apple Arcade-spel.

Situationer när du bör kontakta en apputvecklare för att få hjälp

• Om en app inte fungerar, men problemet inte påverkar andra appar

• Om du inte kan använda ett köp inuti app, till exempel en bonusnivå eller ”ta bort annonser”

• Om du har fått ett rabatterat prenumerationserbjudande från apputvecklaren och har frågor om behörighet

Kontakta utvecklaren av en iOS-, iPadOS- eller watchOS-app

1. Öppna App Store på din iPhone eller iPad.

2. Leta upp appen och tryck sedan på den. Om du inte hittar den trycker du på kontoknappenNo alt supplied for Image eller din bild längst upp på skärmen. Tryck sedan på Köpt > Mina köp, Inte på denna [enhet] och sedan på appen.

3. Appens produktsida visas. Rulla till avsnittet Betyg och recensioner och klicka sedan på Appsupport. Kontrollera att du är inloggad med rätt Apple‑ID om Appsupport inte visas.

I App Store på iPhone hittar du knappen Appsupport under recensionerna.

För appar på din Apple Watch

Använd den iPhone som är parkopplad med din Apple Watch och följ stegen för iPhone.

Kontakta utvecklaren av en macOS-app

1. Öppna App Store på din Mac.

2. Klicka på inloggningsknappenNo alt supplied for Image eller din bild.

3. En lista med appar visas. Klicka på den app du vill ha. Använd sökfältet om du inte hittar appen.

4. Appens produktsida visas. Klicka på Support eller Appsupport. Om du inte ser Support eller Appsupport kontrollerar du att du är inloggad med rätt Apple‑ID.

I App Store på Mac hittar du knappen Support eller Appsupport nära betygen och recensionerna.

Hämtade du inte appen från App Store?

Om du har problem med en app på din Mac men du inte fick appen från App Store, läs om hur du kontaktar en tredjepartsutvecklare.

Kontakta utvecklaren av en tvOS-app

1. Öppna App Store på din Apple TV.

2. Sök efter appen och välj den.

3. Appens produktsida visas. Rulla längst ned på sidan. Hitta utvecklarens webbplats i avsnittet Information.

I App Store på Apple TV finns utvecklarens webbplats längst ner på appens sida.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.