Använda ljud och ringsignaler på din iPhone eller iPad

Läs om hur du ändrar ljudet som spelas upp när du får ett samtal, sms, e-post eller annan notis på din iPhone eller iPad. Välj bland en mängd inbyggda ljud eller köp ringsignaler.

Ändra ringsignal

1. Gå till Inställningar > Ljud och haptik.

2. Under Ljud och haptiska mönster trycker du på ljudet som du vill ändra.

Ingen bildtext för denna bild
  3. Tryck på en ringsignal eller ett notisljud för att spela upp det och ställa in det som det nya ljudet.

Ställa in en ring- eller SMS-signal för en kontakt

1. Öppna appen Kontakter och tryck på personens namn.

2. Tryck Ändra i det övre högra hörnet på en persons kontaktkort.

3. Tryck på Ringsignal eller SMS-signal och välj ett nytt ljud.

Ingen bildtext för denna bild

Köpa ringsignaler

Du kan köpa nya ljud i Signalaffär. Dessa köp är kopplade till ditt Apple-id och din betalningsmetod. Gå till Inställningar > Ljud och haptik > Ringsignaler och rulla sedan högst upp och tryck på Signalaffär.

Ingen bildtext för denna bild

Dina köpta ljud och ringsignaler visas högst upp i listan över ljud.

Om du skaffar en ny enhet eller om dina tidigare köp inte visas trycker du på Hämta alla köpta ljud. Det här alternativet kanske inte visas om du redan har hämtat alla signaler som du köpt eller om du inte har köpt några signaler. Eventuellt kan du inte hämta om vissa redan köpta signaler.

Tillgänglighet i butik och funktioner kan variera beroende på land eller region. Läs vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.