Det här kan du förvänta dig när du importerar slowmotionvideor från iPhone, iPad eller iPod touch till en Mac eller pc

Mjukvaran du använder för att importera slowmotionvideor från iOS-enheten kan påverka hur videon beter sig i andra program.

Du kan importera slowmotionvideor (slo-mo-videor) från iPhone, iPad eller iPod touch med de här programmen. Programmet som du använder för att importera filmen påverkar hur slow motion i videon behandlas när du spelar upp eller redigerar filmen. Välj ett program nedan för att lära dig mer.

iMovie

Som standard spelas slowmotionfilmer upp i full hastighet tills de läggs till i ett projekt. Den här inställningen kan du ändra under inställningar i iMovie.

Bilder

Slowmotionfilmer som du importerar till Bilder har hastighetsvariationer.

iPhoto och Aperture

Slowmotionfilmer som du importerar med iPhoto eller Aperture har inga hastighetsvariationer. Hela videon importeras med lägsta hastighet.

Bildinsamling i OS X Yosemite och senare

Slowmotionfilmer som du importerar med Bildinsamling har hastighetsvariationer. Variationerna visas om programmet du använder för att visa dem kan det, som QuickTime Player (version 10 eller senare).
Slowmotioninformation ingår i AAE-filen som importeras med din film.

Bildinsamling i OS X Mavericks och tidigare

Slowmotionfilmer som du importerar via Bildinsamling har inga hastighetsvariationer. iMovie importerar hela videon med högsta hastighet.

Windows

Slowmotionfilmer har inte hastighetsvariationer i Windows. Vilken hastighet de spelas upp i beror på vilket program du använder vid visningen.

Fler alternativ

Så här gör du om du vill importera den redigerade versionen av en film på en Mac eller pc som inte automatiskt importerar den redigerade versionen:

• Använd AirDrop eller skicka filen med e-post till dig själv.
  • Om du har aktiverat iCloud-bilder kan du även hämta filmen från bildbibliotekets webbprogram på iCloud.com

De här åtgärderna ger dig en kopia av den redigerade versionen på datorn men du kan inte återgå till den ursprungliga, oredigerade versionen.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.