Det här kan du förvänta dig när du importerar slow motion-videor från iPhone, iPad eller iPod touch till en Mac eller PC

Programvaran du använder för att importera slow motion-videor från iOS-enheten kan påverka hur videon beter sig i andra program.

Du kan importera slow motion-videor från iPhone, iPad eller iPod touch med dessa program. Programmet du använder för att importera filmen påverkar hur slow motion i videon behandlas när du spelar upp eller redigerar filmen. Välj ett program nedan för att lära dig mer.

iMovie

Bilder

• Slow motion-filmer du importerar till Bilder har hastighetsvariationer.

iPhoto och Aperture

• Slow motion-filmer som du importerar med iPhoto eller Aperture har inga hastighetsvariationer. Hela videon importeras med lägsta hastighet.

Bildinsamling i OS X Yosemite och senare

• Slow motion-filmer som du importerar via Bildinsamling har hastighetsvariationer. Variationerna visas om programmet du använder för att visa dem kan det, som QuickTime Player X.
    Slow motion-information ingår i AAE-filen som importeras med din film.

Bildinsamling i OS X Mavericks och tidigare

• Slow motion-filmer som du importerar via Bildinsamling har inga hastighetsvariationer. iMovie importerar hela videon med högsta hastighet.

Windows

• Slow motion-filmer har inte hastighetsvariationer i Windows. Vilken hastighet de spelas upp med beror på vilket program du använder vid visningen.

Fler alternativ

Om du vill visa den redigerade versionen av en film på en Mac eller PC som inte automatiskt importerar den redigerade versionen:

• Använd AirDrop eller skicka filen med e-post till dig själv.
  • Om du har aktiverat iCloud-bildbibliotek kan du även hämta den från bildbibliotekets webbprogram på iCloud.com

Dessa åtgärder ger dig en kopia av den redigerade versionen på datorn men du kan inte återgå till den ursprungliga, oredigerade versionen.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.