Hämta Java för din Mac

Hämta Java för OS X direkt från Oracle.

Skaffa den senaste versionen

Om ett program eller webbsida som du vill använda ber dig att installera Java-programvaran, kan du hämta den nuvarande versionen av Java för OS X direkt från Oracles webbplats.

Obs! Du kan även hämta det äldre Java SE 6 från Apple, om du använder ett program som kräver denna inaktuella version som inte längre stöds.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.