Om OS X Yosemite 10.10.1-uppdateringen

OS X Yosemite 10.10.1-uppdateringen rekommenderas för alla OS X Yosemite-användare.

Uppdatera datorn

1. Du bör säkerhetskopiera systemet före installationen. Det kan du göra med hjälp av Time Machine.
  2. Avbryt inte installationsprocessen när du har börjat uppdatera systemet.
  3. Du kan få oväntade resultat om du har installerat modifieringar av systemprogramvaran från tredje part eller om du har modifierat operativsystemet på annat sätt.
  4. Sök efter den senaste programvaran från Apple i Mac App Store, inklusive denna uppdatering, med hjälp av Programuppdatering.
  5. Det kan hända att andra tillgängliga programuppdateringar för datorn som du bör installera visas. Observera att storleken på en viss uppdatering kan variera mellan olika datorer när den installeras via Programuppdatering. Vissa uppdateringar måste dessutom installeras före andra.

Det går även att hämta den manuella uppdateringsinstalleraren. Det är praktiskt om du behöver uppdatera flera datorer och inte vill hämta uppdateringen mer än en gång. Det finns fristående installationsprogram tillgängliga på Apples hämtningssida.

Om uppdateringen

OS X Yosemite 10.10.1-uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet, kompatibilitet och säkerhet. Den här uppdateringen:

• Förbättrar Wi-Fi-tillförlitligheten
  • Förbättrar tillförlitligheten vid anslutning till en Microsoft Exchange-server
  • Åtgärdar ett problem som kan hindra Mail från att skicka meddelanden via vissa e-postleverantörer
  • Löser ett problem som förhindrar anslutning till fjärrdatorer med hjälp av Tillbaka till min Mac
  • Åtgärdar ett problem som gör att delningstjänster, widgetar i Notiscenter och Åtgärder inte är tillgängliga
  • Löser ett problem som kunde leda till att inställningar i Notiscenter inte bevarades efter en omstart
  • Löser ett problem som hindrade vissa uppdateringar från att visas i Mac App Store
  • Löser ett problem med att en del Mac mini-datorer inte gick att väcka från viloläge
  • Åtgärdar ett problem som kan hindra äldre säkerhetskopior från att visas i Time Machine
  • Löser ett problem som kan förhindra inmatning av text på japanska

Företagsinnehåll

Den här uppdateringen innehåller följande för företagskunder:

• Gör så att du kan lägga till sökdomäner i delvis kvalificerade domännamn vid DNS-namnsökningar (mer information finns på discoveryd man-sidan)
  • Löser ett problem med att Mac App Store kan erbjuda en uppdatering av Apple Remote Desktop även om den senaste versionen redan är installerad

Säkerhetsinnehåll

För detaljerad information om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering, läser du Säkerhetsuppdateringar från Apple.