Logic Remote ansluter inte till Mac efter en uppdatering till iOS 8

Efter en uppgradering av iPad till iOS 8 ansluter Logic Remote inte till en Mac som kör Logic Pro X, GarageBand för Mac (10.0 eller senare) eller MainStage 3.

Börja lösa problemet genom att se till att du kör den senaste versionen av Logic Remote. Det gör du genom att kontrollera att din iPad är inloggad i App Store med samma Apple-ID som du använde första gången du hämtade Logic Remote. Tryck på Uppdateringar i App Store och installera Logic Remote om det erbjuds.

Används följande steg om du redan använder den mest uppdaterade versionen av Logic Remote och problemet trots detta kvarstår.

Logic Pro X

1. Avsluta Logic Pro X om appen körs.
  2. I Finder väljer du Gå > Gå till mapp.
  3. Skriv ~/Library/Preferences och klicka på OK.
  4. Leta reda på filen com.apple.logic.pro.cs i fönstret som öppnas och radera den.
  5. Starta om Mac-datorn.
  6. Öppna Logic Pro X.
  7. Öppna Logic Remote på din iPad.
  8. Tryck på Logic Pro X i fönstret Anslut på din iPad.
  9. Bekräfta anslutningen i Logic Remote-anslutningsdialogrutan i Logic Pro X.

GarageBand för Mac (10.0 eller senare)

1. Avsluta GarageBand X om appen körs.
  2. I Finder väljer du Gå > Gå till mapp.
  3. Skriv ~/Library/Containers/com.apple.garageband10/Data/Library/Preferences/ och klicka på OK.
  4. Leta reda på filen com.apple.garageband10.cs i fönstret som öppnas och radera den.
  5. Starta om Mac-datorn.
  6. Öppna GarageBand X.
  7. Öppna Logic Remote på din iPad.
  8. Tryck på GarageBand X i fönstret Anslut på din iPad.
  9. Bekräfta anslutningen i Logic Remote-anslutningsdialogrutan i GarageBand X.